مزایای مصرف گلابی چیست؟

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، گلابی به دلیل فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای بدن بسیار مفید است، این میوه می‌تواند به کنترل سطح قند خون، کاهش خطر بیماری قلبی، کاهش کلسترول و محافظت در برابر آلزایمر و سرطان کمک کند، مصرف منظم آن نیز به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف گلابی به دلیل آنتی‌اکسیدان مفید آنتوسیانین بالایی که دارد، سطح قند خون را کنترل می‌کند و خطر ابتلاء به دیابت را کاهش می‌دهد، از آنجایی که گلابی غنی از مواد معدنی مهم مانند پتاسیم است، سطح کلسترول خون را کنترل می‌کند، به طوری که مصرف منظم آن سطح کلسترول مضر (LDL) را کاهش می‌دهد، در حالی که سطح کلسترول مفید (HDL) را افزایش می‌دهد.

گلابی خطر ابتلاء به بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و زوال عقل را کاهش می‌دهد، این میوه علاوه بر فلاونوئیدها مانند کورستین و کامفرول، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی است که می‌تواند از سلول‌های مغز در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب محافظت کند؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که فلاونوئیدها و تری‌ترپنوئیدهای موجود در گلابی ممکن است اثرات ضد سرطانی و ضد توموری داشته باشند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *