به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که گیاهان شناخته شده مورد استفاده در آشپزخانه مانند زنجبیل، زردچوبه و شنبلیله میتواند فرایند کاهش وزن را تسهیل کنند، این گیاهان نه تنها به کاهش اشتها و افزایش متابولیسم کمک میکند، بلکه مزایای زیادی به همراه دارد، به طوری که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک و قند خون را نیز کنترل میکند، مصرف بعضی از گیاهان به عنوان یک روش مؤثر برای کاهش وزن شناخته شده است که در ادامه به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم:
زنجبیل
زنجبیل دارای خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی است که عملکرد سیستم گوارش را تقویت میکند و به کاهش گرسنگی کمک میکند، ترکیبات موجود در زنجبیل باعث میشود، تمایل افراد به دریافت کالری کمتر شود، بنابراین فرایند کاهش وزن تسریع پیدا میکند.
زردچوبه
نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که زردچوبه به تقویت سیستم ایمنی و افزایش متابولیسم بدن کمک میکند، این ماده غذایی حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که دارای خواص ضدالتهابی است و ممکن است به کاهش وزن کمک کند، زردچوبه با جلوگیری از بروز مقاومت به انسولین باعث میشود، چربی اضافی در بدن ذخیره نشود و سطح قند خون در بدن تنظیم شود.
شنبلیله
متخصصان معتقدند که شنبلیله سرشار از فیبر است که منجر به ایجاد احساس سیری میشود و باعث سرکوب اشتها میشود، علاوه بر این شنبلیله سلولهای چربی را تجزیه میکند و مصرف آن باعث کاهش وزن میشود.
دارچین
دارچین به عنوان یک منبع غذایی سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامینها، متابولیسم را افزایش میدهد و اشتها را کاهش میدهد، همچنین مصرف دارچین به بدن کمک میکند که به انسولین بهتر پاسخ دهد، در نتیجه سطح قند خون را کنترل میکند، از احتمال بروز سندرم روده تحریکپذیر جلوگیری میکند و سلامت روده را نیز بهبود میبخشد.
فلفل قرمز تند
مصرف فلفل قرمز تند دمای بدن را بالا میبرد و منجر به سوزاندن سریعتر کالری میشود، همچنین حاوی یک ماده شیمیایی به نام کپسایسین است که گرسنگی را مهار میکند، اضافه کردن فلفل قرمز تند به مواد غذایی دیگر باعث دریافت کالری کمتر و در نهایت کاهش وزن میشود، در این صورت بدن به جای ذخیره چربی، آن را به انرژی تبدیل میکند.