از پیوند نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان تا پرداخت مطالبات پرستاران

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ برگزاری اولین کنگره ملی شهدای غریب در اسارت در استان اصفهان می‌رویم، در ادامه نیز پرداخت مطالبات پرستاران مطرح شده است، همچنین برپایی ۵۰۰ موکب برای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی، پیوند نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان با طرح نخبگانی «پشتکار» و ‏‬ راهکارهای پیشگیری از گزش پشه آئدس و ابتلاء به تب دنگی برای زائران اربعین نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

کنگره ملی شهدای غریب در اسارت در استان اصفهان برگزار می‌شود

کنگره ملی شهدای غریب در اسارت در استان اصفهان برگزار می‌شود

محمد انصاری‌پور، سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۲۴ هزار شهید استان به‌ویژه شهدای غریب در اسارت اظهار کرد: در راستای برگزاری کنگره ملی شهدای غریب در اسارت کشور و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، اولین اجلاسیه کنگره شهدای غریب در اسارت استان اصفهان روز پنج‌شنبه، بیست‌وپنجم مرداد از ساعت ۱۶:۳۰ در محل سالن گلستان شهدای اصفهان برگزار می‌شود.

وی افزود: شهدای غریب در اسارت، عزیزان شهیدی هستند که در زمان دفاع مقدس و در قائله کردستان به اسارت دشمن درآمده و پس از تحمل شکنجه‌های بسیار به شهادت رسیدند و مدتی هم پیکرهای مطهر این عزیزان در عراق و در کردستان عراق مدفون بود و پس از بررسی و جست‌وجو توسط کمیته مفقودین و با همکاری سازمان‌های ذی‌ربط، پیکر مطهر این عزیزان به کشور برگشته و بر اساس تحقیق و پژوهشی که توسط معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با همکاری آزادگان عزیز انجام شد، تعداد ۱۱۰ نفر از شهدای غریب در اسارت در استان اصفهان شناسایی شدند.

سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان خاطرنشان کرد: در مراسمی که به همین منظور در گلستان شهدای اصفهان برگزار می‌شود، برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و مذهبی پیش‌بینی شده و محوریت اجرای برنامه به عهده آزادگان سرافراز و ستادی متشکل از این عزیزان است که با حمایت و همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد.

انصاری‌پور عنوان کرد: با توجه به اینکه پیکر مطهر ۲۱ تن از این شهدای غریب در اسارت در گلستان شهدای اصفهان مدفون است و سایر پیکرهای مطهر نیز در گلزارهای شهدای شهرهای مختلف استان آرمیده‌اند، خانواده مکرم شهدای غریب در اسارت با هماهنگی انجام شده در این مراسم حضور پیدا می‌کنند.

وی ضمن دعوت از همه آزادگان، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و عموم مردم شریف استان جهت شرکت در کنگره شهدای غریب در اسارت، از برنامه‌های متنوع و مختلفی خبر داد و تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده فرهنگ اعلام زندگی‌نامه و وصیت‌نامه این شهیدان، تمبر اختصاصی ویژه شهدای غریب در اسارت، همچنین بر اساس هماهنگی با ستاد اجرایی کنگره ملی شهدای استان اصفهان این جلسه ذیل برنامه‌های کنگره بیست‌وچهار هزار شهید استان اصفهان قرار گرفته و پرچم یادبود و منقش به نام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و نام شهدای غریب در اسارت به خانواده معظم این شهیدان هم تقدیم خواهد شد.

مطالبات پرستاران پرداخت می‌شود؟

مطالبات پرستاران پرداخت می‌شود

در پی دستور رئیس کل دیوان محاسبات در جلسه هیئت عمومی برای بررسی وضعیت مطالبات پرستاران، جلسه فوق‌العاده‌ای با حضور مسئولان ذی‌ربط در این مجموعه برگزار شد که در نتیجه این جلسه و پیگیری‌های دیوان محاسبات کشور و با هماهنگی‌های به عمل آمده، مقرر شد تمام مطالبات پرستاران پرداخت شود.

همچنین هیئت حسابرسی دیوان محاسبات با نظارت دقیق بر روند پرداخت مطالبات پرستاران خدوم، در صورت وقوع هرگونه ترک فعل، موضوع را جهت تشکیل پرونده و برخورد مقتضی به دادسرای این نهاد نظارتی ارجاع خواهد داد.

برپایی ۵۰۰ موکب برای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی

برپایی ۵۰۰ موکب برای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت جمعیت هلال احمر در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه پیش‌بینی شده سال جاری بیش از سال گذشته زائران در مراسم اربعین حسینی (ع) حضور داشته باشند، اظهار کرد: سال گذشته ۲۲.۵ میلیون زائر در شهرهای مختلف عراق حضور داشتند و پیش‌بینی شده که در سال جاری بیشتر از این تعداد زائر در مراسم اربعین حسینی شرکت کنند.

وی افزود: جمعیت هلال با همکاری و کمک وزارت بهداشت و هلال احمر عراق اقدامات ویژه‌ای را برای اربعین سال جاری مد نظر قرار داده است؛ تعداد موکب‌های هلال احمر در بخش بهداشت و درمان بالغ بر ۵۰۰ موکب و روزانه به بیش از ۶ هزار زائر حسینی خدمات ارائه می‌دهند.

رئیس مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه طی سال جاری تمام امکانات لازم فراهم شده است، گفت: بیش از ۲۰۰ آمبولانس و خودرو امدادی به مناطق مرزی انتقال یافته و دارو، تجهیزات پزشکی و امکانات سرمایشی و بیمارستان‌های مجهز برای زائران اربعین در نظر گرفته شده است، همچنین بین مسیر نجف تا کربلا چهار بیمارستان به صورت شبانه‌روزی و با تمام امکانات در خدمت زائران است.

پیوند نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان با طرح نخبگانی «پشتکار»

پیوند نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان با طرح نخبگانی «پشتکار»

پنجمین نشست هفتگی نخبگانی «پشتکار» با هدف انتقال تجربیات ارزشمند مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان به جامعه نخبگانی دانشگاهی در بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شد، این نشست به‌طور خاص طراحی شده تا فرصتی ویژه برای نخبگان دانشگاهی فراهم آورد تا از تجربیات مدیران فعال در حوزه فناوری و نوآوری بهره‌مند شوند.

هدف اصلی نشست نخبگانی «پشتکار»، ارتقای تعامل و هم‌رسانی میان نخبگان و مدیران حوزه فناوری و نوآوری است؛ در این نشست، مدیران شرکت‌های مختلف به تبادل نظر و اشتراک‌گذاری تجارب خود در زمینه‌های علمی و فناوری با نخبگان می‌پردازند.

این برنامه فرصتی استثنایی برای نخبگان در رشته‌های مختلف فراهم می‌آورد تا با مدیران صنعت ارتباط برقرار کرده و از نزدیک با چالش‌ها و فرصت‌های موجود در این حوزه‌ها آشنا شوند و این تعاملات می‌تواند به شکل‌گیری همکاری‌های جدید و تقویت ارتباطات میان جامعه نخبگانی و شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کند.

کیوان اوضاعی، دستیار ویژه فناوری بنیاد نخبگان پیرامون این نشست اظهار کرد: در رویداد نخبگانی پشتکار که به همت بنیاد نخبگان استان تهران برگزار می‌شود، هدف اصلی ایجاد هم‌افزایی و هم‌نشینی میان نخبگان علاقه‌مند به آشنایی با فضای کاری فناورانه و نوآورانه و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی افزود: در رویداد نخبگانی پشتکار، اگر بخواهیم به‌طور کلیدی صحبت کنیم، هدف اصلی ما هم‌رسانی است، یعنی دو جامعه نخبگان و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان، همدیگر را بشناسند و پیدا کنند، در مدت کوتاهی که از آغاز فعالیت‌مان می‌گذرد توانستیم تعداد قابل توجهی از نخبگان را به این شرکت‌های دانش‌بنیان جذب کنیم، حتی برخی از نخبگان که آماده مهاجرت بودند، با مشاهده این شرکت‌ها و فرآیندها انگیزه و اعتقاد بیشتری برای ماندن پیدا کردند.

زائران اربعین برای پیشگیری از گزش پشه آئدس و ابتلا به تب دنگی باید چه اقداماتی انجام دهند؟

زائران اربعین برای پیشگیری از گزش پشه آئدس و ابتلاء به تب دنگی باید چه اقداماتی انجام دهند؟

حسن نوری ساری، معاون آموزش سازمان اورژانس کشور با تأکید بر اهمیت پیشگیری از گزش پشه آئدس و انتقال بیماری تب دنگی اظهار کرد: به زائران اربعین توصیه می‌شود نکات ایمنی مانند استفاده از لباس‌های آستین بلند و جوراب به‌ویژه در ساعات ابتدایی صبح و نزدیک به غروب را رعایت کنند.

وی افزود: تب دنگی یک بیماری ویروسی است که از طریق نیش پشه آئدس منتقل می‌شود، این بیماری به هیچ عنوان از طریق روابط بین انسانی قابل انتقال نیست، مگر از طریق انتقال خون و در شرایطی نادر که خون فرد مبتلا به تب دنگی گرفته و به شخص دیگری تزریق شود که البته به دلیل وجود تب در بیماران دنگی، چنین امری بسیار نادر است.

معاون آموزش سازمان اورژانس کشور گفت: عامل ابتلاء به تب دنگی، نیش پشه آئدس است و این بیماری از طریق سایر گونه‌های پشه‌ها قابل انتقال نیست، پشه آئدس رفتار خاصی دارد؛ نوع پشه‌ای که در ایران غالب است، روزگرد بوده و بیشتر در اوایل صبح و نزدیک به غروب آفتاب اقدام به گزش می‌کند، این پشه در صورتی به ویروس دنگی آلوده می‌شود که فردی که مورد گزش قرار می‌گیرد، به این ویروس آلوده باشد و پس از آن، تمام گزش‌های بعدی آن پشه می‌تواند بیماری را منتقل کند.

نوری ساری ادامه داد: پشه آئدس در طول عمرش قادر است تا ۵۰ مرتبه گزش انجام دهد، بنابراین اگر این پشه در اولین روز گزش خود فردی آلوده را نیش بزند، می‌تواند حداکثر تا ۵۰ نفر دیگر را نیز مبتلا کند، با این حال اگر پشه فردی غیرآلوده را نیش بزند، خود پشه ناقل بیماری نخواهد شد و نیش‌های بعدی آن مشکلی ایجاد نمی‌کند، به عبارتی دیگر اگر فرد مبتلا به تب دنگی در خانه باشد و پشه‌ای در آن مکان وجود نداشته باشد، هیچ انتقال بیماری اتفاق نخواهد افتاد.

وی با اشاره به علائم بیماری تب دنگی تصریح کرد: علائم این بیماری به صورت تدریجی و با نشانه‌هایی شبیه به سرماخوردگی آغاز می‌شود، درد پشت چشم، تب و لرز، سردرد، سرگیجه و بدن درد از علائم شایع این بیماری است، سرفه در این بیماری نادر است، اما بیشتر بیماران از درد پشت چشم و بدن درد رنج می‌برند.

معاون آموزش سازمان اورژانس با بیان اینکه ۹۸ درصد بیماران بدون هیچ عارضه‌ای بهبود می‌یابند، گفت: اگر فردی به یک نوع ویروس تب دنگی مبتلا شود تا پایان عمر به همان نوع ویروس مبتلا نخواهد شد، اما به دلیل وجود سه نوع مختلف ویروس، یک فرد می‌تواند در طول عمر خود سه مرتبه به تب دنگی مبتلا شود.

نوری ساری در خصوص راه‌های پیشگیری از گزش پشه آئدس افزود: برای جلوگیری از ابتلاء به تب دنگی، زائران اربعین باید از لباس‌های آستین بلند و جوراب استفاده کنند تا سطح کمتری از بدن در معرض گزش قرار گیرد، همچنین استفاده از افشانه یا پمادهای دافع حشرات به‌ویژه در ساعات حساس روز، به‌عنوان یک اقدام پیشگیرانه مؤثر توصیه می‌شود.

وی اضافه کرد: به زائران توصیه می‌شود که تا حد امکان در شب تردد کنند تا علاوه بر پیشگیری از گرمازدگی، از گزش پشه آئدس که در اوایل صبح و نزدیک غروب بیشتر فعال است، در امان بمانند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *