به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، رژیم غذایی تأثیر مستقیم و قدرتمندی بر سلامتی و تندرستی بدن دارد، نتایج بررسیهای انجام شده نیز نشان میدهد که پیروی از رژیم غذایی سالم میتواند به افزایش طول عمر، کاهش خطر ابتلاء به چاقی، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت نوع دوم و بعضی از سرطانها از جمله سرطان ریه کمک کند؛ برای نمونه، مصرف یک رژیم غذایی سرشار از میوهها و سبزیجات ممکن است خطر ابتلاء به سرطان ریه را کاهش دهد، در ادامه به بررسی مواد غذایی مفید برای مقابله با سرطان ریه میپردازیم:
سبزیجات چلیپایی
کلم بروکلی، گل کلم و کلم بروکسل حاوی سولفورافان هستند که با بیماری سرطان مقابله میکند، همچنین این مواد غذایی حاوی ترکیب گیاهی ایندول ۳ کاربینول هستند که میتوانند به ترمیم سلولی ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد سرطانزا کمک کنند و قبل از اینکه سلولها جهش پیدا کنند و سرطانی شوند، آسیبهای موجود در سلولها را از بین ببرند.
میوهها و سبزیجات نارنجی رنگ
پرتقال، نارنگی، هلو، فلفل دلمهای قرمز و هویج حاوی رنگدانه کاروتنوئیدی طبیعی به نام بتا کریپتوکسانتین هستند که اثر محافظتی دارند و میتوانند به پیشگیری از بروز سرطان کمک کنند؛ نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که سطوح بالای بتا کریپتوکسانتین میتواند خطر ابتلاء به سرطان ریه و گسترش آن را کاهش دهد.
سبزیجات با برگ سبز
اسفناج، کلم بروکلی و دیگر سبزیجات با برگ سبز منابع خوبی از فولات هستند که نقش کلیدی در ترمیم سلولی ایفا میکند، محققان پس از انجام بررسیهای لازم به این نتیجه رسیدند که فولات میتواند از سلولها در برابر مواد سرطانزا محافظت کند و احتمال بروز سرطان ریه را کاهش دهد.