حسین علیمراد، رئیس کل امور بین الملل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری مجله آرونو، اظهار داشت: فردا پانزدهمین همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی ایران در تهران برگزار میشود و علاوه بر حضور حداکثری فعالان صنعت پتروشیمی ایران و صاحبنظران این حوزه، 40 تا 50 نفر مهمان خارجی نیز در همایش فردا حضور خواهند داشت.
وی افزود: مهمانان خارجی، هیئتهای عالیرتبه و وابستگان بازرگانی که در همایش بینالمللی پتروشیمی ایران حضور بههم میرسانند از کشورهای ازبکستان، چین، مالزی، ونزوئلا، قزاقستان، بولیوی، صربستان، کنیا، تاجیکستان، مکزیک، سوئیس، ترکیه، اسپانیا، ایتالیا و برزیل هستند.
علیمراد با بیان اینکه صاحبنظرانی از کشورهای مالزی، چین و ونزوئلا در همایش سخنرانی خواهند داشت و یک پنل ویژه برای گسترش همکاریها و شناسایی فرصتهای همکاری با کشورهای همسو با جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهیم کرد که از سفرای ایران مستقر در کشورهای چین، مالزی، اندونزی، آفریقای جنوبی، ترکیه و روسیه برگزار میشود.
وی ادامه داد: عضو هیئت مدیره و مدیربرنامهریزی شرکت ملی پتروشیمی ونزوئلا مهمان همایش پتروشیمی ایران است و قرار بر این شده که پروژهای که توسط متخصصان ایرانی با پیشرفت بیش از 70درصد در ونزوئلا در حال اجرا است را در این دوره از همایش، بهعنوان یک نمونه همکاری خوب بین ایران و ونزوئلا تشریح کند.
رئیس کل امور بین الملل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران خاطرنشان کرد: در واقع ایران، صنعت پتروشیمی را در ونزوئلا احیا کرده و شاهد راه اندازی مجدد صنعت پتروشیمی ونزوئلا توسط متخصصلان ایرانی هستیم که نماینده این کشور در همایش پتروشیمی ایران قرار است ضمن تشریح این نمونه موفق همکاری، فرصتهای توسعه پتروشیمی در ونزوئلا را نیز مطرح کند.
وی افزود: با توجه به درخواستهای متعددی که برای برگزاری جلسات از طرف هیئت های مختلف خارجی داشتهایم، امیدواریم که با برگزاری این مذاکرات رودر رو بین شرکتهای تولیدکننده محصولات و ارائه دهنده کاتالیستهای ایرانی با کشورهای هدف صادراتی محصولات ایران در حاشیه برگزاری پانزدهمین همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی، در راستای ارتقای سطح تعاملات و بازاریابی، گامهای مهمی برداشته شود.
علیمراد تصریح کرد: شناساندن بازار ساخت داخل ایران به کشورهای خارجی و ارائه توانمندیهای صنعت پتروشیمی ایران از جمله تولید محصولات متنوع و ساخت کاتالیستهای مورد نیاز این صنعت و توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی، هدف بخش بینالمللی همایش امسال است که امیدواریم این هدفگذاری بیش از سالهای پیش، در همایش امسال محقق شود.
انتهای پیام/