به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از دادستانی کل کشور، حجتالاسلام محمد موحدی در جلسه شورای معاونین، با گرامیداشت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش اظهار کرد: امام حسین (ع) برای نجات مردم از جهالت و بیرون آمدن از ظلمت و گمراهی و برای حاکمیت ارزشهای اسلامی و محو پلیدیها از زندگی بندگان خدا، جان خود و یارانش را فدا کرد و اهل بیت او هم با تحمل مصیبتها، در این راستا به جهاد تبیین پرداختند و توانستند جامعهای که ۲۰ سال به خواب غفلت فرو رفته بود را ظرف سه سال به حرکت در بیاورند و با ظهور حرکتهای انقلابی، جنایتکاران حادثه سال ۶۱ هجری را مجازات کنند و امویان دیگر روز خوش نبینند.
وی افزود: با توجه به شعارهای انتخاباتی رئیس جمهور منتخب افزود: نظر به روحیه مردمداری و ساده زیستی و نگاه به برنامه هفتم و سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، از رئیس جمهور منتخب انتظار میرود که در انتخاب همکاران خود دو اصل تعهد و تخصص را به صورت جدی مدنظر قرار دهند.
دادستان کل کشور با بیان اینکه رئیس جمهور مسئولیت سنگینی دارد و فرمان اصلی اداره کشور دست قوه مجریه است، ادامه داد: کلیات این مسئولیت خطیر در سوگندنامه موضوع اصل ۱۲۱ قانون اساسی در چندین محور آمده است.
وی در ادامه با قرائت بندهای این اصل بر اهمیت آن تاکید کرد و گفت: در این اصل از قانون اساسی آمده است که:
۱- پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی باشد.
۲- همه استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسئولیتهایی که برعهده گرفته بهکار بندد.
۳- خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور و ترویج دین و اخلاق کند.
۴- پشتیبان حق و گسترش عدالت باشد.
۵- از هرگونه خودکامگی بپرهیزد.
۶- از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته حمایت کند.
۷- در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نکند.
۸- این قدرت را که ملت به عنوان امانتی مقدس به او سپردهاند، همچون امینی پارسا و فداکار نگه دارد و آن را به منتخب مردم پس از خود بسپارد.
حجتالاسلام موحدی در رابطه با حرمتشکنی معدود افراد فریب خورده در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) هشدار داد و گفت: کسانی که در میدان دشمن بازی میکنند و به قداستشکنی نمادهای مذهبی دست میزنند بدانند که دستگاه قضائی با آنها برخورد قاطع خواهد کرد.
وی با قدردانی از اقدامات صورت گرفته توسط مراجع قضائی و نظارتی در شناسایی و برخورد با یکی از عوامل این هنجارشکنیها افزود: باید طراحان و عوامل اصلی شناسایی و با آنها برخورد عبرتانگیز صورت بگیرد، همچنین لازم است نهادهای فرهنگی و مراجع نظارتی مراقبت کنند محتواهای مغایر شئون اسلامی تولید نشود و تولیدکنندگان این قبیل محتواها را شناسایی و به دستگاه قضائی معرفی کنند.
دادستان کل کشور گفت: همانگونه که ریاست قوه قضائیه اعلام کرد، دستگاه قضائی برای موفقیت دولت چهاردهم کماکان از هرگونه کمکی دریغ نخواهد کرد.