غرق‌شدگی ۲ نفر در کانال‌های آب فلاورجان/مردم از شنا در کانال‌ها و تأسیسات آبی خودداری کنند

|

فهرست مطالب

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار مجله آرونو، با اشاره به افزایش دما و تداوم استقرار توده گرم تابستانی، اظهار کرد: مدیریت بحران استان بر ممنوعیت شنا در کانال‌های انتقال آب، استخرهای ذخیره آب کشاورزی، استخرهای موجود در واحدهای صنعتی و مسیر رودخانه در مناطق غرب و جنوب و بالادست زاینده رود و دریاچه سدهای مخزنی استان به لحاظ خطر پذیر بودن این منابع آبی هشدار داد.

وی پیرامون وقوع حادثه تأسف‌بار غرق شدگی دو نفر مرد طی ظهر امروز در کانال انتقال آب کشاورزی پیربکران واقع در شهرستان فلاورجان، افزود: با تلاش تیم‌های امدادی، غواصی و نیروه‌های محلی جهت یافتن آنان در طول مسیر کانال اقدامات لازم اجرایی شد.

مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: کانال‌های انتقال آب غرب اصفهان، شبکه‌های چپ و راست نکوآباد، خمینی‌شهر و برخوار با بیش از ۳۵۰ کیلومتر کانال‌های اصلی و فرعی به منظور تأمین آب باغات به طور موقت آبگیری شده است.

وی تاکید کرد: باتوجه به افزایش دما و تداوم استقرار توده گرم تابستانی مدیریت بحران استان بر ممنوعیت شنا در کانال‌های انتقال آب، استخرهای ذخیره آب کشاورزی، استخرهای موجود در واحدهای صنعتی و نیز مسیر رودخانه در مناطق غرب و جنوب و بالادست زاینده رود و دریاچه سدهای مخزنی استان به لحاظ خطر پذیر بودن این منابع آبی هشدار داد.

شیشه‌فروش با بیان اینکه کانال‌های انتقال آب به علت شدت جریان آب، شیب و لغزندگی دیواره و استخرهای ذخیره آب کشاورزی عمق زیاد شیب دیواره و لایه پوششی لغزنده ژئوممبران محل ایمنی برای شنا نیست، گفت: شدت جریان آب، ناپایداری بستر، سردی آب و جریان گردابی در رودخانه‌ها سبب بروز حوادث غرق افراد در مسیر رودخانه‌ها می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری با احتساب این حادثه، ۵۷ مورد حوادث در رودخانه‌ها، کانال‌های انتقال آب و استخرهای ذخیره آب کشاورزی و داخل باغات شخصی در سطح استان به وقوع پیوسته است، اظهار کرد: این حوادث منجر به غرق شدن ۲۴ نفر و امدادرسانی سرپایی و انتقال مصدومان به مراکز درمانی توسط عوامل آتش نشانی و اورژانس شد.

مدیریت بحران استانداری اصفهان پیرامون اینکه با افزایش دما و حضور گردشگران در عرصه‌های طبیعی و مجاور منابع آبی حوادث غرق شدگی به ویژه روزهای تعطیل و پایان هفته افزایش یافته است، افزود: برای پیشگیری از وقوع حوادث به شهرداری‌ها، آب منطقه‌ای، جمعیت هلال احمر، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: با استقرار تیم‌های امدادی مجهز به امکانات امداد در آب، گشت و نظارت در مسیر کانال‌ها و رودخانه‌ها و ارائه آموزش‌های لازم به ساکنان و گردشگران در مناطق خطرپذیر اقدامات پیشگیرانه از وقوع حوادث را اجرایی کنند.

شیشه‌فروش تصریح کرد: رودخانه‌های خرسان، آب ملخ، ونک در شهرستان سمیرم، رودخانه‌های گوکان، یلان و چشما لنگان در فریدونشهر، رودخانه زاینده رود در مناطق غرب استان و باغبادران و کانال‌های انتقال آب شبکه نکوآباد و سدهای باغکل خوانسار، ونک و قره‌قاچ سمیرم گلپایگان و کوچری، خمیران و سد زاینده رود از جمله مناطقی است که باید طرح‌های کاهش خطر نصب حفاظ اطراف کانال‌ها در مقاطع پرخطر اجرایی شود.

وی خاطرنشان کرد: با نظارت سازمان جهاد کشاورزی؛ نصب حفاظ و تابلوی هشدار و تعبیه طناب نجات در استخرهای ذخیره آب کشاورزی توسط بهره‌برداران اجرایی شد و در این زمینه اطلاع رسانی و آموزش‌های لازم ارائه شد و همچنین مالکان باغات شخصی باید در جهت ایمن کردن استخرهای داخل باغات اقدام کنند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *