بادام و گردو به کنترل فشار خون کمک می‌کند

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، فشار خون بالا یک مشکل سلامتی بسیار جدی است که لازم است کنترل شود، در حالی که مصرف بعضی از داروها و تغییر شیوه زندگی اغلب به کنترل فشار خون بالا کمک می‌کند، اما مصرف بعضی از مواد غذایی همچون میوه‌های خشک می‌تواند در این زمینه تأثیرگذار باشد، در ادامه به بررسی میوه‌های خشکی می‌پردازیم که می‌تواند به کاهش علائم فشار خون بالا کمک کند:

بادام

بادام سرشار از مواد مغذی که برای سلامت قلب مفید است، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف بادام می‌تواند به کاهش سطح فشار خون بالا در میان افراد مبتلابه کلسترول بالا کمک کند؛ بادام سرشار از منیزیم است که به بهبود عملکرد رگ‌های خونی کمک می‌کند، مصرف روزانه چند عدد بادام می‌تواند بخش قابل‌توجهی از نیاز بدن به منیزیم را تأمین کند و موجب کنترل فشار خون شود.

گردو

گردو حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا -۳ است که با سلامت قلب مرتبط است، نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف منظم گردو می‌تواند فشار خون را کاهش دهد و عملکرد قلب و عروق را بهبود ببخشد، آلفا لینولنیک اسید (ALA) موجود در گردو به کاهش التهاب و بهبود سلامت شریانی کمک می‌کند و آن را به یک گزینه عالی برای مدیریت فشار خون بالا تبدیل می‌کند.

کشمش

پژوهشگران با انجام بررسی‌های لازم به این نتیجه رسیدند که مصرف کشمش سه بار در روز می‌تواند فشار خون را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد، کشمش سرشار از پتاسیم است که به تعادل سطح سدیم در بدن کمک می‌کند و فشار خون را در محدوده مناسب قرار می‌دهد.

پسته

نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف منظم پسته به‌دلیل محتوای غنی پتاسیم و چربی‌های سالم می‌تواند فشار خون سیستولیک را کاهش دهد، چربی‌های تک غیراشباع موجود در پسته با کاهش کلسترول مضر و التهاب به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.

خرما

خرما به‌طور طبیعی شیرین است و سرشار از مواد مغذی ضروری مورد نیاز بدن است، متخصصان تغذیه معتقد هستند که خرما سرشار از آنتی‌اکسیدان و پتاسیم است که می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند، قندهای طبیعی موجود در آن جایگزین سالم‌تری برای شیرینی‌های فراوری‌شده است که خطر و عوارض مربوط به فشار خون را کاهش می‌دهد.

بادام هندی

بادام هندی یک میوه خشک عالی دیگر برای کنترل فشار خون است، نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف منظم بادام هندی می‌تواند فشار خون سیستولیک را کاهش دهد و سلامت قلب را به‌دلیل داشتن منیزیم بالا و چربی سالم بهبود ببخشد؛ بادام هندی سرشار از فیبر است و موجب بهبود سلامت قلب می‌‎شود.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *