تمام بخش‌ها برای رفع مشکلات اساسی مردم باید با دولت همکاری همه‌جانبه داشته باشند

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از مرکز رسانه قوه‌قضاییه، اصغر جهانگیر در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری مراسم شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) اظهار کرد: این مراسم نشان‌دهنده شکوه بی‌نظیر یک واقعه تاریخی و توجه به آن برای زنده بودن نام امام حسین (ع) و یاران ایشان به عنوان نهضت احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) بود، امیدواریم این مجالس درس بزرگی به همه ما برای اینکه رهروان صدیقی برای این بزرگواران باشیم، بدهد.

وی با بیان اینکه لازم است تجاوزگری‌های رژیم غاصب صهیونیستی نسبت به سرزمین‌های اسلامی از جمله لبنان، یمن، فلسطین و سوریه را محکوم کنیم، افزود: این رژیم نشان داد خوی ترور و جنایتش سیری‌ناپذیر است؛ به‌رغم تلاشش در ۱۰ ماه گذشته برای در هم شکستن مقاومت ملت مظلوم فلسطین نه تنها موفق به شکستن این مقاومت نشد، بلکه این مقاومت به نهضتی برای شناسایی جنایت‌های رژیم صهیونیستی و محکومیت آن منجر شد.

جهانگیر ادامه داد: جا دارد تمام کشورهای اسلامی و بعضی کشورهای آزاد با به‌کارگیری دیپلماسی فعال، دخالت آشکار و نقش خود را برای حمایت از مظلومان در دنیا ایفا کنند.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی تاکنون پشتیبان نهضت‌های آزادی‌بخش و مقاومت در سراسر جهان بوده و از مظلومان دنیا حمایت کرده است، تصریح کرد: امیدواریم که شاهد این باشیم که به زودی این جنایات غیرقابل قبول متوقف و راهی برای محاکمه سران این دولت جعلی فراهم شود.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه در روزهای آتی شاهد تشکیل دولت جدید خواهیم بود و مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب کابینه خود را معرفی خواهد کرد، گفت: تمام بخش‌ها برای رفع مشکلات اساسی مردم به ویژه مشکلات معیشتی باید با دولت همکاری همه‌جانبه داشته باشند و این یکی از راهبردهایی است که رئیس جمهور منتخب در صحبت‌های خود بیان کرده و نظام اسلامی نیز به عنوان یک وظیفه اساسی برای حمایت از مظلومان و مستضعفان از ابتدای پیروزی انقلاب در دستور کار قرار داده است تا دولت جدید در مسیری که برای کمک به مردم، کمک به پیشرفت و آبادانی کشور و تولید امنیت و رفاه برای جامعه آغاز کرده، موفق باشد.

وی افزود: قوه قضائیه نیز به عنوان همکار و همراه در راستای مقابله با مظاهر فساد و جلوگیری و پیشگیری از جرایم در کشور برای اینکه دولت بتواند به وظیفه خود به نحو احسن عمل کند، آمادگی هرگونه همکاری را با دولت جدید خواهد داشت.

آخرین وضعیت پرونده کوروش کمپانی

جهانگیر در رابطه با آخرین وضعیت پرونده کوروش کمپانی گفت: این پرونده حدود ۷ هزار شاکی دارد که در دادسرای ناحیه ۵ تهران در حال رسیدگی است، اموالی از متهم در کیش، اصفهان و کشور امارات شناسایی شده بود که توقیف شدند، در راستای اجرای ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی به سازمان اموال تملیکی ابلاغ شده که نسبت به فروش اموال به بالاترین قیمت ظرف مدت ۲ ماه اقدام کند؛ به محض فروش اموال از طرف بانک‌های طرف حساب، مطالبات مردم پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه اولویت ما پرداخت مطالبات مردم است و اقدامات بین‌المللی برای دستگیری متهم از طریق پلیس اینترپل در حال انجام است، گفت: بارها به مردم تذکر داده‌ایم که اموال خود را در اختیار افراد دیگر قرار ندهند.

اخباری از وضعیت پرونده دوج کوین

سخنگوی قوه قضائیه در مورد وضعیت پرونده دوج کوین گفت: این پرونده که به اتهام کلاهبرداری ارز دیجیتال در سال ۱۴۰۱ در دادگستری استان قزوین تشکیل شد، سه متهم داشت، از بین سه متهم، دو نفر از متهمان بلافاصله شناسایی و دستگیر شدند که پس از تحقیقات با دریافت تأمین مناسب آزاد هستند، متهم سوم که به عنوان متهم اصلی از او یاد می‌شود، از همان ابتدا با وجود ایرانی بودن در خارج از کشور سکونت داشته و اکنون متواری محسوب می‌شود و پیگیری‌ها برای استرداد وی ادامه دارد، این پرونده در تاریخ ۲۱ فروردین ماه سال جاری منجر به صدور رأی شد که پس از اعتراضی که صورت گرفت به دادگاه تجدیدنظر استان ارجاع و در حال رسیدگی است.

جهانگیر با بیان اینکه این پرونده مختومه نشده است و در حال رسیدگی و در مرحله تجدیدنظر است، عنوان کرد: همان طور که بارها توسط مسئولین تذکر و هشدار داده شده مردم از سرمایه‌گذاری نامطمئن و بدون انجام تحقیقات لازم پیرامون موضوع مورد سرمایه‌گذاری و بدون شناخت بپرهیزند.

وی افزود: ریسک این نوع سرمایه‌گذاری‌ها بالاست و شاهد این هستیم که به‌رغم همه توصیه‌ها و هشدارها باز هم مردم گرفتار می‌شوند؛ در همین پرونده دوج کوین متهم اصلی از ابتدا داخل کشور نبوده است و افرادی که می‌خواستند سرمایه‌گذاری کنند اگر قدری تأمل و تحقیق می‌کردند گرفتار نمی‌شدند.

سخنگوی قوه قضائیه در توصیه به مردم برای سرمایه‌گذاری گفت: توصیه ما برای سرمایه‌گذاران ولو با سرمایه اندک این است که مراقبت و توجه کنند که سرمایه‌ها را به چه کسی می‌سپارند، سرمایه‌گذاری در چه رابطه‌ای است و چگونه قرار است بازگشت سرمایه داشته باشند تا پس از آن گرفتار پرونده‌سازی و تشکیل پرونده و دادگاه نشوند.

جهانگیر با بیان اینکه دستگاه قضائی همه تلاشش استیفای حقوق از دست رفته مردم است، تاکید کرد: از آنجایی که کسانی که به این نحو سرمایه‌های مردم را جمع می‌کنند، پرداخت سود به مردم را از اصل پولی که از مردم به عنوان سپرده گرفتند، پرداخت کردند، از این رو حتی در زمان دستگیری دارایی‌های موجودشان کفاف بدهی‌های آن‌ها را نمی‌دهد؛ پس توجه مردم در ابتدای سرمایه گذاری و قرار دادن سرمایه‌های آن‌ها در اختیار دیگران بسیار مهم و حیاتی است که همواره به آن‌ها توصیه کرده‌ایم.

وی در پاسخ به این سوال که اکنون متهم اصلی پرونده در کدام کشور است، گفت: وی اکنون در یکی از کشورهای همسایه است.

پرونده وزیر سابق جهاد کشاورزی به کجا رسید؟

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی در مورد آخرین روند رسیدگی به پرونده وزیر سابق جهاد کشاورزی در مورد نهاده‌های دامی، تصریح کرد: این پرونده پس از رسیدگی بدوی منجر به محکومیت وزیر سابق جهاد کشاورزی شد که رأی صادره پس از اعتراض وی در دادگاه تجدیدنظر تأیید شد، نامبرده تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ از ریاست قوه قضائیه داشت که با موافقت ریاست قوه قضائیه پرونده به معاونت قضائی قوه قضائیه ارسال و در آنجا توسط قضات برجسته موضوع به دقت مورد بررسی قرار گرفت.

جهانگیر گفت: پس از بررسی درخواست اعمال ماده ۴۷۷ نسبت به این پرونده رد شد و پرونده عیناً اعاده به دادسرای تهران برای اجرای حکم شد که اکنون در مرحله اجرای حکم قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا وزیر سابق کشاورزی در پرونده چای دبش نیز محکوم شده است، گفت: در پرونده چای دبش نام برده هنوز محکوم نشده، اما احضار و تفهیم اتهام شده و اکنون برای او قرار صادر شده و در آن پرونده نیز با قرار آزاد است.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *