طرح‌های مختلف مشاوره و سلامت در دانشگاه‌ها اجرا می‌شود

|

فهرست مطالب

به گزارش روز پنجشنبه گروه علم و آموزش آرونو ، ابراهیم نعیمی اظهار داشت: در کارگروه تخصصی مشاوره و بهداشت با معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها، آسیب‌های روانی و اجتماعی دانشجویان در قالب معیارهای مهمی که روی سبک زندگی، تعامل، ارتباطات و تحصیل تاثیر گذار است، مطرح شد و متناسب با توصیفی که از وضع دانشجویان داشتیم، طرح و برنامه های دفتر مشاوره و سلامت برای حل و فصل این مسایل ارائه شد.

وی افزود: یکی از این برنامه‌ها طرح ملی «پات» یا همان پیشگیری از افت تحصیلی است که بر اساس این طرح طی چهار ترم می‌توانیم تعداد دانشجویانی که دارای افت تحصیلی هستند را به کمتر از نصف کاهش دهیم.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم عنوان کرد: در تابستان کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه‌ها را دعوت و برای آنها دوره‌های آموزشی برگزار کردیم تا این همکاران از اول مهر ماه فرآیند عملکردی را به گونه‌ای شروع کنند که بعد از چهار ترم به هدف مورد نظر طرح پاد برسیم.

نعیمی تصریح کرد: یکی دیگر از کارهای بزرگ و مهم اصلاح آیین نامه تاسیس مراکز مشاوره است که این کار اتفاق افتاده و در اختیار وزیر علوم قرار داده‌ایم و یک تیم ۶ نفره مامور شده تا این آیین نامه را مورد بازبینی قرار بدهند و طبق آن اصالت بر پیشگیری است و مراکز مشاوره از انفعال خارج می شوند.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وی به سایر طرح‌ها و برنامه‌های دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان اشاره کرد و گفت: طرح «تاد» یعنی تجارب ارزشمند دانشجویان، «تام» یعنی تجارب ارزشمند مشاوران، مدیران و مددکاران است که از جمله دیگر طرح‌های وزارت علوم می باشد و براساس طرح تاد، از تجربیات دانشجویان بهترین ساز و کار مطلوب را در اختیار سایر دانشجویان قرار دهد، استفاده خواهد شد.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: برای آغاز سال تحصیلی جدید طرح سرآغاز در نظر گرفته شده است که مطابق این طرح مددکاران و مشاوران مراکز در خوابگاه‌ها حضور می یابند و با دانشجویان به ویژه ترم اولی‌ها هم کلام می شوند.

نعیمی یادآور شد: براساس این طرح مددکاران و مشاوران با دانشجویان آشنا می شوند و سنجشی در خصوص مشکلات احتمالی و احصای آنها و در صورت نیاز دعوت به مرکز مشاوره برای کمک به حل مسایل انجام می شود.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *