معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد از ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف در ۱۰ ماهه سال جاری خبر داد.
به گزارش آرونو ، مرتضی فیروزآبادی در برنامهای تلویزیونی از ایجاد بیش از ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در ده ماهه سال جاری خبر داد و گفت: این تعداد فرصت شغلی برابر با کل عملکرد اشتغال کمیته امداد در سال گذشته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد اظهار کرد: با تصویب شورای عالی اشتغال، هدفگذاری کمیته امداد ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در سال ۱۴۰۱ است که تاکنون با پرداخت بیش از ۱۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات، بیش از ۳۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: حدود ۲۰۰ هزار پرونده شغلی مددجویان نیز در بانکها منتظر دریافت وام اشتغال است که در صورت پرداخت کامل مابقی تسهیلات تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸ راهاندازی ۵۰۰ هزار فرصت شغلی تا پایان سال محقق خواهد شد.
فیروزآبادی در زمینه آخرین وضعیت پرداخت منابع تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ خاطرنشان کرد: تاکنون مبلغی از این محل به کمیته امداد تخصیص نیافته که نیازمند همراهی بیشتر وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد اضافه کرد: در استانهای سمنان، ایلام و بوشهر بهترین عملکرد را طبق برنامه اشتغال داشتهایم و در استانهای تهران، قم، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان و اردبیل با همکاری بیشتر مسئولان استانی، امکان جبران عقبماندگی وجود دارد.
وی خواستار توجه بیشتر مسئولان استانی به برگزاری جلسات کارگروه اشتغال شد و ادامه داد: پیگیری برای رفع موانع در پرداخت تسهیلات و ایجاد اشتغال باید با جدیت انجام شود.
فیروزآبادی گفت: براساس نظارتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از ۹۱ درصد منابع پرداخت شده کمیته امداد در حوزه اشتغال اصابت به هدف دارند و منجر به اشتغال میشوند.
وی با تشریح نظارت کمیته امداد بر طرحهای اشتغال تصریح کرد: نظارتهای کمیته امداد شامل سه مرحله قبل از اجرای طرح، حین اجرای طرح و پس از اجرای طرح است و نظارتهای ادواری نیز تا پنج سال ادامه پیدا میکند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، فیروزآبادی با بیان اینکه توسعه زنجیرههای تولید و جهتگیری دانشبنیان، دو رویکرد کلی معاونت اشتغال کمیته امداد است، اظهار کرد: اشتغالزایی از طریق محصولات دانشبنیان مانند پهپادهای سمپاشی یکی از اقدامات در این زمینه است و هرچه مشاغل ما جهتگیری دانشبنیان داشته باشد هم درآمد بالاتر و هم پایداری بیشتری خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: جهتگیری دیگر در این زمینه، بهرهمندی از شرکتهای دانشبنیان در ایجاد اشتغال و پشتیبانی از مشاغل است که این امر در بازارسازی و فروش محصولات بسیار موثر خواهد بود.
انتهای پیام