۲۰۰مگاوات از توان نیروگاه شهید سلیمانی به مدار بازگشت

|

فهرست مطالب

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری مجله آرونو، مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران با اشاره به مزایای انجام این فعالیت بی‌نظیر فنی و مهندسی در صنعت نیروگاهی کشور، گفت: موفقیت در اتمام این عملیات حساس و پیچیده مهندسی، به‌منزله ورود 200 مگاوات‌ساعت انرژی برق از محل واحد گازی مرتبط با ترانسفورماتور و همچنین رفع محدودیت تولید از واحد بخار مکمل این تجهیز بوده است.

وی با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته از سوی این شرکت در انجام این پروژه تعمیراتی، گفت: بروز حادثه فنی روی ترانسفورماتور 200 مگاولت‌آمپری واحد G14 نیروگاه شهید سلیمانی کرمان از محل اتصال و خرابی در کویل فشار قوی فازV باعث خارج شدن این واحد از مدار تولید شده بود.

وی ادامه داد: از همان ساعات ابتدایی کارگروه واکنش سریع تعمیرات ترانسفورماتور در گرم‌ترین روزهای سال عملیات دمونتاژ، جابه‌جایی و انتقال، ساخت مجدد کویل آسیب‌دیده، جایگزینی و مونتاژ مجدد به‌همراه انجام تست‌های تخصصی فشار ضعیف و فشار قوی این تجهیز حیاتی نیروگاه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایان رساند.

وی با اشاره به ثبت رکورد ملی عملیات تعمیرات اساسی ترانسفورماتور 200 مگاولت‌آمپری در صنعت نیروگاهی کشور توسط کارکنان این مجموعه، افزود: در شرایط عادی احیای مجدد این تجهیز سنگین 210تنی حداقل به 120 روز زمان نیاز داشت که با توجه به شرایط بسیار حساس و نیاز شدید شبکه سراسری به تولید خروجی از محل این تجهیز، عملیات برنامه‌ریزی‌شده این پروژه در دو جبهه کاری همزمان در محل سایت نیروگاه و کارگاه‌های تخصصی شرکت تعمیرات نیروگاهی به‌صورت سه‌شیفت و بدون ساعتی تعطیلی در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران تأکید کرد: در همین راستا تعمیرات اساسی و در مدار قرار گرفتن ترانسفورماتور 200 مگاولت‌آمپری با تلاش بی‌وقفه پرسنل این شرکت در مدت 26 شبانه‌روز رقم خورد که این فعالیت سریع و کیفی در صنعت برق کشور بی‌سابقه است.

وی رمز موفقیت این شرکت با وجود سازندگان و رقبای داخلی در عرصه ساخت و تعمیرات تخصصی ترانسفورماتور را اتکا به تخصص و دانش مهندسی، تجربه کم‌نظیر کارکنان و تجهیزات خاص و انحصاری و همچنین وجود کارگروه‌های واکنش سریع و چابک شرکت عنوان کرد و افزود: تمامی این ظرفیت و امکانات در تمامی ایام سال و در همه شرایط، بی‌وقفه مهیای گره‌گشایی از چالش‌های صنعت نیروگاهی کشور است.

مرادی در پایان تأکید کرد: مهم‌ترین رسالت و تکلیف این شرکت استفاده از تمامی امکانات ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در جهت کمک به تولید مستمر انرژی برق و پایداری شبکه سراسری کشور است و در واقع از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به‌عنوان کلینیک تخصصی برای روزهای حساس صنعت نیروگاهی کشور یاد می‌شود.

انتهای پیام/+

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *