به گزارش آرونو از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، “علی رسولیان” در نشست پیگیری مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور و هیأت دولت که با حضور مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی سراسر کشور بهصورت ارتباط تصویری برخط برگزار شد، گفت: تأکید دولت سیزدهم و معاون اول رئیس جمهور بر پیگیری جدی مصوبات سفرهای استانی است، که باید با اهتمام ویژهای دنبال شود.
وی اضافه کرد: در این راستا با اقدامات عملی و برنامه زمان بندی به دنبال عملیاتی نمودن مصوبات و پروژههای تعریف شده هستیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامهداد: مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی استانها نیز باید با جدیت بیشتری پیگیر اخذ اعتبارات لازم برای عملیاتی نمودن پروژههای مصوب با رایزنی و تعامل با سازمان مدیریت و برنامهریزی و استانداریهای استان خود باشند.
احداث ۴۴ پست برق و تکمیل ۲۱ تصفیه خانه در شهرکها و نواحی صنعتی در مصوبات سفرهای رئیس جمهور
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز در این نشست بیانداشت: ۱۶۹ مصوبه مرتبط با شهرکها و نواحی صنعتی در سفرهای استانی رئیس جمهور در حوزههایی از جمله تصفیه خانه فاضلاب، پست برق، تأمین آب، زیرساختها، تملک اراضی و مکان یابی بوده است.
“فتحعلی محمدزاده” گفت: در قالب این مصوبهها، احداث ۴۴ پست برق در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور بهصورت مشارکتی با “توانیر” مصوب شده است.
وی افزود: بیش از ۹۳ تفاهم نامه با توانیر برای احداث پستهای برق در شهرکها و نواحی صنعتی کشور از سنوات گذشته تا پایان مرداد امسال داشتهایم که این تفاهم نامهها برای تولید سه هزار و ۵۰۰ مگاوات برق با اعتبار چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافه کرد: همچنین مبلغ مصوب تخصیصی برای پستهای برق در سفرهای استانی دولت سیزدهم، ۲۵۲۰ میلیارد تومان است و ۲۱۹۰ میلیارد تومان نیز برای تکمیل دیگر زیرساختها در شهرکها و نواحی صنعتی مصوب شده است.
محمدزاده با بیان اینکه تکمیل ۲۱ تصفیه خانه فاضلاب در شهرکها و نواحی صنعتی نیز در چارچوب همین مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور میباشد، ادامه داد: مبلغ مصوب برای تصفیه خانهها نیز ۹۵۵ میلیارد تومان میباشد.
در نشست پیگیری مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور و هیأت دولت با توجه به اهمیت و ضرورت اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور و هیأت دولت به استانها و در راستای عملیاتی نمودن پروژههای مصوب، آخرین وضعیت عملکرد و جذب اعتبارات ابلاغی مربوط به مصوبات، مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین برخی از حاضران در این نشست به بیان دیدگاهها و پیشنهادات خود در راستای پیگیری اجرایی شدن پروژههای مصوب و جذب اعتبارات لازم برای تکمیل هرچه سریع تر این پروژهها پرداختند.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۹ شهرک و ۳۳۸ ناحیه صنعتی و پنج منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، ۸۴ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۹ هزار و ۱۴۳ قرارداد منعقده و بهره برداری از ۴۹ هزار و ۵۲۹ واحد صنعتی و سه هزار و ۲۴۵ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۸۷ هزار و ۷۵ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.