کدام مواد غذایی به سلامت کبد آسیب وارد می‌کند؟

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، رژیم غذایی که از آن پیروی می‌کنید، تأثیر زیادی بر کبد می‌گذارد، بنابراین پیروی از روش‌های سالم برای محافظت از کبد در برابر بسیاری از عوارض و حفظ عملکرد مؤثر آن بسیار مهم است. در ادامه به بررسی مواد غذایی مضر برای سلامت کبد می‌پردازیم:

مواد غذایی بسته‌بندی شده

مواد غذایی بسته‌بندی شده مانند بیسکوییت‌ها، تنقلات و غلات صبحانه حاوی قند زیادی است که برای کبد بسیار مضر است، مصرف بیش از حد این مواد غذایی احتمال بروز بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش می‌دهد.

نوشیدنی‌های انرژی‌زا

بسیاری از نوشیدنی‌های انرژی‌زا سرشار از شیرین‌کننده‌های مصنوعی و کافئین بیش از حد است که می‌تواند به کبد فشار وارد کند، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف این نوع نوشیدنی‌ها احتمال بروز هپاتیت را افزایش می‌دهد.

روغن دانه‌ها

روغن دانه‌ها سرشار از اسیدهای چرب امگا -۶ هستند که مصرف بیش از حد آن باعث التهاب کبد می‏‌شود که به صورت مستقیم بر سلامت کبد تأثیر منفی می‌گذارد. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف طولانی مدت روغن‌های غنی از امگا -۶ می‌تواند منجر به افزایش چربی کبد و استرس اکسیداتیو ‏شود.

آب‌میوه‌ها

بیشتر آب‌میوه‌های موجود در فروشگاه‌ها مملو از قند و طعم‌دهنده‌های مصنوعی هستند و مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به آسیب کبدی شود.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *