احمد اسماعیل زاده در گفتوگو با خبرنگار مجله آرونو اظهار کرد: شایعترین موردی که افراد با آن در فصل بسیار مواجه میشوند آلرژی فصلی است، سیستم ایمنی بدن نسبت به تغییرات فصلی واکنش نشان میدهد.
وی افزود: برای اینکه آلرژی فصلی کاهش یابد باید سیستم ایمنی بدن فرد ضعیف شود اما تضعیف سیستم ایمنی بدن از نظر علمی قابل قبول نیست، تغذیه روی سیستم ایمنی بدن اثرگذار است.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت گفت: برای ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن فرد باید برخی مواد مغذی را کم مصرف کند و دچار سوءتغذیه میشود، بنابراین استفاده از این روش برای کاهش علائم آلرژی پذیرفته نیست.
وی بابیان اینکه برای کاهش علائم آلرژی افراد باید تغذیه متنوع مصرف کنند، ادامه داد: از میوهجات و سبزیجات تازه استفاده کنند.
اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: برخی از افراد هنگامی که ادویه و برخی مواد غذایی را مصرف میکنند دچار آلرژی میشوند، بنابراین ادویه، آجیل و برخی از میوهها میتوانند آلرژی را ایجاد کنند.
مدیر گروه دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: به افراد توصیه میشود برای اینکه علائم آلرژی کاهش یابد، بهتر است مصرف برخی مواد غذایی و خوراکی و ادویه که علائم آلرژی را تشدید میکند را محدود کنند.