به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، سلامت روده برای بهبود سلامت کلی بدن بسیار ضروری است و به بهبود فرایند هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی و بهبود خلقوخو نیز کمک میکند، پیروی از رژیم غذایی باعث بهبود سلامت روده میشود، در ادامه به بررسی مواد غذایی مفید در این زمینه میپردازیم:
ماست
ماست یکی از سادهترین منابع پروبیوتیک است که باکتریهای سالم روده را تقویت میکند که برای بهبود هضم غذا بسیار ضروری است، مصرف منظم ماست احتمال بروز یبوست را کاهش میدهد.
کیوی
کیوی سرشار از آنزیمها و فیبرهای اکتیدین است که یک درمان گیاهی مناسب برای یبوست در نظر گرفته میشود؛ نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف دو عدد کیوی در روز میتواند شرایط بیماران مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر را بهبود ببخشد.
زنجبیل
زنجبیل به تسکین علائمی مانند حالت تهوع، نفخ و سو هاضمه کمک میکند، این ماده غذایی تسکیندهنده مشکلات دستگاه گوارش است، به طوری که نوشیدن چای زنجبیل بعد از غذا احساس پری معده را کاهش میدهد و مانع بروز نفخ ناشی از هضم غذا میشود.
زردچوبه
کورکومین که ماده فعال زردچوبه است، دارای خاصیت ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی بالا است و به کاهش التهاب روده کمک میکند، علاوه بر این زردچوبه میزان ترشح صفرا را تحریک میکند که به هضم چربی و جذب مواد مغذی کمک میکند.
موز
فیبر موجود در موز حرکات روده را منظم میکند و اثرات ضد اسیدی طبیعی آن با اسید معده مقابله میکند، بنابراین برای تسکین رفلاکس اسید معده مفید است؛ میوههایی مانند موز که سرشار از پکتین است، به درمان اسهال کمک میکند.