پیروز این میدان کیست؟

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، در میانه پاسخ‌های شدید موشکی از جانب ایران و عملیات نظامی، جنگی بی‌صدا اما عمیق در جریان است؛ جنگی که این بار نه بر سر خاک، بلکه بر سر ذهن‌ها و قلب‌ها است.

رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد مستقیم با پاسخ صریح ایران مواجه شد، اکنون تمام توان خود را به میدان رسانه‌ای و عملیات روانی منتقل کرده است؛ هدف، القای ترس، دوقطبی‌سازی و شکاف اجتماعی است؛ ابزار آن نیز روایت‌های تحریف‌شده، تصویرهای ساختگی و بازی با افکار عمومی است.

روایت جعلی از ترس ایرانی‌ها

در روزهای گذشته، رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی و برخی جریان‌های هم‌راستا در تلاش بوده‌اند، با القای یک تصویر نادرست، جامعه ایران را دچار اضطراب و تردید کنند؛ در روایت آن‌ها، تهرانی‌ها در حال فرارند، مردم ایران در شوک فرو رفته‌اند و روحیه ملی از هم پاشیده است؛ اما واقعیت این است که ملت ایران، علی‌رغم تمام نگرانی‌ها، مقابل دشمن ایستاده و به زندگی عادی‌شان ادامه می‌دهند؛ مغازه‌ها باز است، خیابان‌ها پر رفت‌وآمد است و مردم در حال انجام کارهای روزمره خود هستند.

در عین حال، طبیعی است که بخشی از خانواده‌ها به‌ویژه کسانی که در نزدیکی مراکز حساس زندگی می‌کنند برای حفظ آرامش، محل زندگی خود را موقتاً ترک کنند؛ اما این موضوع به معنای فرار یا فروپاشی نیست؛ همان‌گونه که در تمام جوامع درگیر جنگ نیز رخ می‌دهد.

فرار اسرائیلی‌ها و سکوت رسانه‌هایشان

در حالی که تصویر ترس ایرانی با اغراق و تحریف به جهان مخابره می‌شود، واقعیت در سرزمین‌های اشغالی چیز دیگری است؛ بسیاری از شهرک‌نشینان اسرائیلی در همان ساعات اولیه پاسخ ایران به پناهگاه‌ها گریخته‌اند و برخی حتی از راه دریا، تلاش دارند خاک فلسطین اشغالی را ترک کنند.

با این حال در روایت‌های رسانه‌ای آن‌ها این ساکنان فلسطین اشغالی هستند که مقاوم نشان داده می‌شوند و ایران، ملتی ترسان و چندپاره جلوه می‌کند؛ این تناقض، نشانه روشن جنگ روانی است.

روایت ما، سلاح ماست

در چنین نبردی قدرت تنها به موشک و تسلیحات نظامی ختم نمی‌شود؛ بلکه در میدان‌داری روایت‌ها نهفته است؛ دشمن تلاش می‌کند جامعه ایران را از درون تضعیف کند؛ با پمپاژ اخبار جعلی، القای دوگانگی میان مردم و حاکمیت و تزریق حس ناامیدی؛ اما این پروژه زمانی موفق خواهد شد که ما سکوت کنیم و تصویر واقعی جامعه خود را نشان ندهیم.

در این میان، رفتارهایی چون ایستادگی مجری شبکه خبر، سحر امامی، هنگام حمله به صدا و سیما و ادامه‌دادن کار بدون تزلزل، پویش‌های مردمی در فضای مجازی و حقیقی برای مشارکت، همراهی و امیدسازی، جلوه‌هایی از روایت صحیح و ملی ماست.

هزاران توییت، استوری، یادداشت و تصویر که به‌صورت خودجوش روایت مقاومت، آرامش و عزت را بازنشر می‌کنند، گواهی بر این است که جامعه ایران نه‌تنها منفعل نشده، بلکه کنش‌گرانه در میدان رسانه نیز حاضر است.

به گزارش مجله آرونو، اگر امروز اسرائیل جنگ روانی را آغاز کرده، ما باید آن را با روایت‌های همدلانه و جمعی به پایان برسانیم.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *