پیام شهدا خدمت به ملت است

فهرست مطالب

شهردار تهران در مراسم تشییع پیکر یک شهید گمنام گفت: شهدا رفتند تا اسلام برپا داشته شود و ایران بماند.

به گزارش آرونو ، علیرضا زاکانی در مراسم تشییع پیکر شهید گمنام در منطقه ۱۰ تهران  اظهارکرد: این شهید در سن ۱۸ سالگی (سال ۱۳۶۲) در عملیات والفجر ۱، همه وجود خودش را در آن شرایط سخت فکه، وقف میهن  و اسلام کرد. شهدا رفتند تا اسلام ناب محمدی، اسلام مظلومان و اسلام پابرهنگان در ایران استوار بماند و مقدمه ظهور در سراسر جهان برقرار شود.

شهردار تهران در ادامه سخنان خود گفت: شهدا رفتند تا ایران به عنوان کانون فریادگر حق و عدالت طلبی در غرب آسیا و سراسر جهان بدرخشد. آن چیزی که بدخواهان در این ایام خواستند این بود تا با توطئه‌ و وحشی گری بی نظیری که از خود برجای گذاشتند، پیام بازگشت مردم از عصر انقلاب را به دروغ به جهانیان صادر کند و پیام ضرورت تجزیه ایران را به زبان بیاورند.

زاکانی با بیان اینکه برخلاف این کردار، شهدا رفتند تا اسلام برپا داشته شود و ایران بماند و بر قله‌های تاریک جهان بدرخشد، افزود: پیام شهید ما، تبعیت از امام جامعه است. امام هر آن چیزی که می‌خواهد برای سعادت ملت و سرافرازی ایران عزیز و اسلام بزرگ است. لذا هر کجا به تبعیت از امام و ولی جامعه قد برافراشتیم توفیق و موفقیت‌های مکرر را کسب کردیم.

وی با تأکید براینکه پیام این شهید گمنام، خدمت به ملت است، یادآور شد: حاج قاسم که در تبعیت از امام و ولی جامعه پیشتاز بود، در خدمت به مردم ممتاز محسوب می‌شد. او برای خدمت منت می‌کشید و برای نوکری مردم التماس می‌کرد. او همه وجود خودش را وقف کرد تا بتواند لبخند بر لبان مردم بنشاند. حرکت در مسیر اسلام و تحقق اهداف نورانی آن، حرکت در مسیر اعتلای ایران و تبعیت از امام جامعه است.

شهردار تهران در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: بنیانگذار انقلاب اسلامی کبیر فرمودند که اگر شرایط اخیر اتفاق افتاد و دشمنی‌ها در اوج خودش به بروز و ظهور رسید، به واسطه استیصال دشمن است.

زاکانی در ادامه تأکید کرد: به لطف الهی در گذر از مشکلات، موفق خواهیم بود و با همت دولت انقلابی و تلاش همگان از این گردنه هم عبور خواهیم کرد و به قله افتخار خواهیم رسید. یادمان باشد که به دنبال آرمان‌های شهدا باشیم. حاج قاسم به ما یاد داد که می‌شود انقلابی بود، انقلابی ماند و افتخار جامعه بشری شد.

وی ضمن اشاره به شهادت سردار دلها در نهم دی و راهپیمایی عظیم مردم در نهم دی ۱۳۸۸ گفت: نهم دی در سال ۱۳۸۸ آبی بر آتش فتنه‌ها و ویرانگر خانه‌های سست دشمنان بود.

در این مراسم، علاوه بر زاکانی، مهدی اخ الصنایع – شهردار منطقه ۱۰، احمد علوی – عضو شورای اسلامی شهر تهران، علی محمد مختاری – مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران، جواد تاجیک – مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) – و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری و مدیران ارشد مدیریت شهری وهمچنین خیل عظیم شهروندان دیار مهر و ایمان و خانواده های معظم شهدا در بوستان نورالزهرا (س) حضور داشتند.

در خلال این مراسم، «مهدی اخ الصنایع» شهردار منطقه درباره آماده سازی بوستان نورالزهرا (س) و یادمان شهید آن گفت: یادمان شهید و حسینیه شهید بوستان نورالزهرا (س) طی مدت ۱۰ روز مورد آماده سازی قرار گرفت و علاوه بر بازپیرایی پیرامونی این بوستان، جداره‌های آن بهسازی شد و جلوه‌های بصری مورد مرمت و بازسازی قرار گرفتند.

شهردار منطقه ۱۰ گفت: آبنمای یادمان نورالزهرا (س) نیز بازسازی اساسی شد که بر این اساس، در جداره‌های شمالی و جنوبی آن، کاشی‌های هفت رنگ نصب شده و جداره و کف یادمان نیز اقدام به سندبلاست -به منظور تمیزکاری و آماده‌سازی سطوح – شده است.

در این مراسم «نریمان پناهی» ذاکر اهل بیت (ع) به مداحی پرداخت.

پیش از این مراسم، شهروندان شهیدپرور منطقه ۱۰ در مسجد حجت (عج) در محله سلیمانی – تیموری با این شهید گمنام وداع کردند. در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین «محمود ابوالقاسمی» به سخنرانی پرداخته و حاج «سعید حدادیان» و حاج «مصطفی خورسندی» ذاکران اهل بیت (ع) به مداحی پرداختند.

در ادامه، این شهید گمنام والامقام که در سن ۱۸ سالگی، در عملیات والفجر۱ در فکه به فیض شهادت نائل آمده بود، پس از ۳۹ سال روی دستان شهروندان میهن‌دوست، ولایی و غیور دیار مهر و ایمان تشییع شد.

بنا براعلام سایت شهر،شب گذشته نیز مراسم وداع با پیکر مطهر این شهید گمنام در کانون سلمان و مساجد الهادی (ع)، سیدالشهدا (ع)، صاحب الزمان (عج) و باب‌الحوائج (ع) و مجتمع فرهنگی و اجتماعی شهید حبیب غنی‌پور و مقبره الشهدای گمنام در خیابان آزادی برگزار شد.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *