پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان به کجا رسید؟

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از وزارت آموزش‌وپرورش، رضا مراد صحرایی درباره ممنوعیت بازنشستگی معلمان با وجود ۳۰ سال سابقه اظهار کرد: طبق قانون مدیریت خدمات کشوری، خدمت افراد با ۶۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه و ۶۵ سال سن و ۲۵ سال سابقه با مدرک کارشناسی ارشد اجباری است.

وی با بیان اینکه در غیر این حالت، بازنشستگی افراد به نیاز دستگاه بستگی دارد، افزود: تا زمانی که نیاز داشته باشیم از حضور همکاران خوب و باکیفیت بهره می‌بریم.

وزیر آموزش‌وپرورش درباره وعده واریز ۴۰ درصد پاداش فرهنگیان بازنشسته تا تیر ادامه داد: هر دو هفته یک بار پیگیر پاداش پایان خدمت فرهنگیان هستم، پرداخت سریع‌تر پاداش حق آن‌ها است، اما سال گذشته پاداش در سه قسط انجام شد و در سال جاری نیز به احتمال همین روند انجام خواهد شد، پیگیر هستم قبل از آغاز سال تحصیلی بخشی از پاداش معلمان واریز شود.

صحرایی با بیان اینکه پیشنهاد این بود تا پاداش افرادی که شش ماه ابتدایی بازنشسته شدند، پرداخت شود و پاداش بقیه افراد که در شش ماه دوم بازنشسته شدند به نیمه دوم سال موکول شود که پیشنهاد خوبی نبود، گفت: عمده فرهنگیان از مهر به بعد بازنشسته می‌شوند، بنابراین پرداخت پاداش را به طور جدی پیگیر می‌کنیم، اما تا تأمین اعتبار از سوی سازمان برنامه باید صبر کنیم.

وی با بیان اینکه معلمان و وزیر در این مسئله کنار یکدیگر هستند و باید مطالبه آن‌ها را دریافت کنم، افزود: از نظر من فردا باید پاداش فرهنگیان دریافت شود، اما نظر من همیشه نظر نهایی نیست.

وزیر آموزش‌وپرورش در پاسخ به این پرسش که برای پرداخت پاداش پایان خدمت چه میزان اعتبار نیاز است؟ عنوان کرد: اعتبار مورد نظر در نظر گرفته شده است.

صحرایی درباره عدم تحقق افزایش حقوق سرایداران و خدمتگزاران مدارس نیز گفت: طبق قانون باید دو میلیون تومان به حقوق آن‌ها اضافه شود و اجرای آن از اول فروردین است، اما قانون بودجه دیر ابلاغ شد، بنابراین مبلغی را به صورت علی‌الحساب واریز کردیم و تلاش این بود مطالبات با حقوق تیر واریز شود، اما اگر همچنان واریز نشده است باز هم باید از سازمان برنامه و بودجه پیگیری کرد.

وی همچنین با بیان اینکه در تاریخ می‌ماند که گروهی چه فکری در سر داشتند و جوانانی چگونه این افکار را شناسایی کردند، گفت: طرح شهید عجمیان یک طرح خلاقانه است که در این طرح از ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم؛ نمونه‌ای از کار جهادی و تربیتی است و تنها کار عمرانی نیست، بلکه تربیتی است.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه امتیاز این طرح این است که در مناطق محروم و مستعد اجرا می‌شود و دانش‌آموزان در این طرح حضور دارند، افزود: حضور ۱۷ هزار گروه جهادی سرمایه‌ای است که نشان‌دهنده استفاده از ظرفیت‌های مردمی است.

صحرایی با بیان اینکه این دولت به نام کار، امید و مهارت نامگذاری شده است، ادامه داد: واقعیت این است که بودجه و امکانات یکی از دلایل پیشرفت است نه عامل پیشرفت، در این راستا باید ظرفیت‌ها و نقاط ضعف در نظر گرفته و بر این اساس برنامه‌ریزی کنیم.

وی عنوان کرد: غیرممکن‌ها با انسجام، اتحاد درونی و کار جهادی ممکن می‌شود و نشان دادیم که می‌توانیم غیر ممکن‌ها را ممکن کنیم.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *