به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی انصاری دوگاهه با اشاره به اینکه افزایش و حساسیت روی نظارت بر تولید کنندگان محصولات کشاورزی باعث افزایش کیفیت محصولات میشود، اظهار کرد: امید است وزارت جهاد کشاورزی هرچه سریعتر موضوع شناسنامه کردن باغات را اجرایی کند و در این صورت میتوانیم ضمن همراه کردن تولید کنندگان محصولات کشاورزی افزایش کیفیت محصولات نظارت بهتری نیز در سطح عرضه داشته باشیم.
وی افزود: در حال حاضر پایش سلامت ۲۵ تا ۳۰ محصول خام کشاورزی در برنامه عملیاتی سطح عرضه وجود دارد و هشت محصول از جمله خیار گلخانهای و جالیزی، گوجه فرنگی گلخانهای و جالیزی، سیب زمینی، پیاز، سیب و پرتقال به طور مرتب توسط سازمان غذا و دارو پایش میشوند.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: محصولات خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت در آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو پایش میشوند.