وضعیت نامناسب اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در جامعه کارگری

|

فهرست مطالب

مدیرکل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما به عنوان یک رویکرد مهم در برنامه راهبردی و در سند پیشگیری از اعتیاد جامعه کار و تولید که در این کمیته به تصویب رسیده و منتظر ابلاغ آن از سوی ریاست جمهوری هستیم، رویکرد توجه به خانواده این افراد را در برنامه ها لحاظ کردیم.

به گزارش آرونو ، بهداد در افتتاحیه کارزار رسانه‌ای ملی پیشگیری از اعتیاد «والد آگاه، فرزند ایمن» با اشاره به اهمیت موضوع محیط کار اظهار کرد: این حوزه به چند دلیل می‌تواند در این طرح نقش ویژه‌ای ایفا کند؛ از جمله فراوانی این قشر است و شاهدیم که قریب به ۱۴ میلیون کارگر در کشور بیمه شده تامین اجتماعی هستند و در بخش‌های صنعتی، خدماتی و تولیدی مشغول فعالیت هستند. از جهتی اگر ما در این کارزار به دنبال والدین هستیم بسیاری از این افرادی که در محیط‌های کار مشغول هستند والدینی هستند که ما با آنها روبرو هستیم و به دنبال آگاه‌سازی آنها از خطرات اعتیاد هستیم.

مدیرکل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در مرحله بعدی این قشر نقش ویژه‌ای در تولید و اقتصاد دارند، افزود: ما به عنوان یک رویکرد مهم در برنامه راهبردی و در سند پیشگیری از اعتیاد جامعه کار و تولید که در این کمیته به تصویب رسیده و منتظر ابلاغ آن از سوی ریاست جمهوری هستیم، رویکرد توجه به خانواده این عزیزان را در برنامه ها لحاظ کردیم چراکه وقتی در موضوع آسیب‌های اجتماعی در این قشر وضعیت نامناسبی به ویژه در حوزه اعتیاد حکمفرماست، انتظار داریم در خانواده‌های این قشر تبعات این موضوع را شاهد باشیم. پژوهش ها و بررسی‌های میدانی ما نیز نشان دهنده این موضوع است. چه در جاهایی که جمعیت‌های کارگری زندگی می‌کنند مانند مناطق ویژه اقتصادی مانند صنایع بزرگ نفتی و پتروشیمی…  و چه در اجتماعات حاشیه این صنایع شاهد هستیم که به تبع وجود برخی آسیب‌های اجتماعی این مشکلات وجود دارد و خانواده‌ها و فرزندان این مشکلات را لمس کرده و آن محله رنج می برد.

وی با بیان اینکه موضوع سلامت روان و اعتیاد دو موضوعی است که در جامعه کار و تولید ما بر آن تأکید و تمرکز کرده‌ایم، افزود: اگر سند پیشگیری از اعتیاد جامعه کار و تولید را مطالعه کنید خواهید دید که این دو موضوع از موضوعات محوری و محل تمرکز برنامه‌های ماست.

بهداد با اشاره به دو ظرفیت مهم که معمولا در محیط کار مغفول واقع می شود گفت: یکی از این‌ها ظرفیت مشارکت کارفرمایان است. ما در تمام برنامه‌هایی که با آن روبرو هستیم شاید به دلیل اینکه مستقیما اثر کاهش‌ آسیبهای اجتماعی و پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی به کارفرما برمی‌گردد بسیاری از کارفرمایان در کشور با انگیزه و با علاقه در برنامه‌های ما مشارکت می‌کنند و این ظرفیت بسیار عظیمی است و می‌توانیم از حمایت معنوی و مالی اینها استفاده کنیم.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *