نیاز شرکت ملی نفتکش به ۵۰ کشتی اقیانوس پیما

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری مجله آرونو، علی احمدی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش در مراسم گرامیداشت روز جهانی دریانورد، اظهار کرد: اگر 90 درصد تجارت جهانی از طریق دریاها صورت می‌گیرد محور اصلی دریانوردان هستند که به صورت شبانه روز تلاش کرده و عرق می ریزند. این در شرایطی است که ایمنی کم است و دریانوردان زمینه گردش کار را در کشور فراهم می کنند.

وی با بیان صادرات نفت و حمل‌ونقل بار توسط دریانوردان انجام می شود و باید قدردان آنها باشیم، افزود: برای رفع نارسایی ها و چالش ها باید تلاش کنیم، کار کردن در دریاها سخت است.

وی با بیان اینکه در صنعت دریانوردی چالش زیادی از جمله روند تقاضای نیروی انسانی وجود دارد، افزود: با آنکه امکانات خیلی خوبی را در کشور داریم، اما نگاه جامعی برای استفاده از این امکانات نداریم.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش تاکید کرد: نگاه سیستمی و راهبردی وجود ندارد تا مطابق آن بتوانیم تقاضا برای نیروی انسانی در آینده را مشخص کنیم.

احمدی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی می تواند کمکی خوبی در این زمینه داشته باشد.

وی با بیان اینکه مقررات موجود قابل اصلاح و بهبود است، اظهار کرد: برای بهبود معیشت دریانوردان، محدودیت‌هایی داریم که می‌توانیم با همراهی دستگاه‌ها این مسئله را حل کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش در ادامه با بیان اینکه در پرداخت ها مشکل داریم، اظهار کرد: همچنین در جابجایی ارز و رساندن به دریانوردان محدودیت داریم. در موضوع مالیات، دریانوردان انتظاراتی دارند که باید به آن رسیدگی شود.

وی در بحث نوسازی ناوگان نیز گفت: ظرفیت بالفعل کشتی سازان داخلی بسیار محدود است. در برنامه 5 ساله نفتکش نیازمند تامین  50 فروند اقیانوس پیما هستیم که این ظرفیت در داخل کشور وجود ندارد.

وی در عین حال با تاکید بر اینکه از حداکثر توان شیپ یاردهای داخلی برای نوسازی ناوگان استفاده کنیم، افزود: کشتی سازان داخلی محدودیت تکنولوژی و دانش فن دارند.

وی درباره تعمیرات کشتی بیان کرد: بخش زیادی از تعمیرات شناورهای نفتکش را در خارج انجام می دهیم که باید برای استفاده از ظرفیت‌های داخلی چاره اندیشی کنیم.

انتهای پیام/

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *