شهردار تهران بر لزوم نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و ونهای پایتخت با تکیه بر توان تولید کنندگان داخلی تاکید کرد.
به گزارش آرونو ، علیرضا زاکانی در آئین رونمایی از تاکسی ونهای جدید شهرداری تهران، گفت: شنبههای خود را با نام امید و افتخار یکی پس از دیگری پشت سر میگذاریم و دوشنبهها را نیز با نام قرار خدمت به شناخت ظرفیتهای مناطق اختصاص دادهایم.
وی افزود: تلاش مدیریت شهری گرهگشایی از زندگی مردم است. این ایام که پر آشوب است از دشمن انتظاری نداریم. چرا که تنها دشمنی میبینیم. مانند حشرهای که روی زخم مینشیند. به دنبال زخمها و شکافهاست. امروز دشمن یعنی آمریکا بخشی از اروپا، غده سرطانی اسرائیل و عربستان همه فکر کردند که انتقام از اسلام، رهبری و مردم عزیز بگیرند؛ اما عملا مثل همه سنوات گذشته تیرشان به سنگ خورده و ما نیز به این موضوع به عنوان فرصتی نگاه میکنیم که به زخمها بپردازیم. در حقیقت این دشمنی باعث شد که متوجه شویم زیر پوست شهر چه خبر است؟ و نسبت به ارتقاء سطح خدمت رسانی اهتمام بیشتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر هدف آنها این است که ایران اسلامی را تجزیه کنند ما باید وحدت داشته باشیم و نسبت به نوکری هموطن خود به عنوان یک افتخار نگاه کنیم.
شهردار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه در حال توسعه ناوگان مترو هستیم، افزود: ما در حال حاضر به ۲۵۰۰ واگن برای هفت خط مترو نیاز داریم؛ اما در حال حاضر به صورت کلی ۱۵۰۰ واگن داریم که ۲۰۰ واگن از رده خارج شده و مابقی نیز نیاز به اورهال دارند. همچنین ۲۱۰ خط اتوبوسرانی داریم که در هنگام تحویل مسئولیت ۲۲۲۵ اتوبوس فعال داشتیم. این در حالیست که در سند جامع حمل و نقل ۹۰۰۰ اتوبوس پیش بینی شده بود که تا سقف معین شده، فاصله معناداری وجود دارد.
وی تاکید کرد: باید از الگوهای دیگر همانند تراموا و توسعه اتوبوسرانی و بازنگری خطوط اتوبوسرانی بهره بگیریم و از دیزل به سمت گازسوز و در مرحله بعد به سمت اتوبوسهای برقی حرکت کنیم و شهر را به عنوان مجموعهای پاک معرفی کنیم. امیدواریم ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس برای امسال داشته باشیم و اولویت نگاه به تولید داخل است؛ اما معتقدیم اگر کسری وجود داشت از خارج وارد کنیم. اتفاقی که در هنگام کرونا و تولید واکسن برای گشایش مجبور به واردات شدیم.
شهردار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود ضمن قدردانی از اهتمام دولت سیزدهم برای کمک به نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی به ویژه اتوبوسرانی گفت: ما نیز باید از همه ظرفیتهای خود برای این نوسازی بهره بگیریم. در حوزه حمل و نقل سبک ۷۲ هزار تاکسی و ۶۰۰۰ ون وجود دارد که در حال حاضر فعال هستند. ما قول گرفتهایم به سمت ونهای برقی برویم و نسبت به ایجاد ایستگاههای اشتراکی نیز به زودی اقداماتی را انجام خواهیم داد. باید به حمل و نقل عمومی ترکیبی برسیم که افراد بتوانند حق انتخاب داشته باشند و این کار در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای پیام