نرخ شیوع اعتیاد در کشور

|

فهرست مطالب

به گفته دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در کشورمان نرخ شیوع اعتیاد در کشور ۵/۴ درصد – در سنین ۱۵ الی ۶۴ سال ـ است و اعتیاد بانوان از این میزان؛ بسیار پایین و کمتر از یک است.

به گزارش آرونو ، اسکندر مؤمنی در مراسم تکریم مقام شامخ زن که به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن برگزار شد، میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) و روز زن را به بانوان شاغل در ستاد و دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ها تبریک گفت و برای آنان آرزوی موفقیت کرد.

وی افزود: زنان ثابت کرده‌اند کارهایی را که به آنان واگذار می‌شود، می‌توانند به بهترین وجه و با دقت بالایی انجام دهند و مسئولانه‌تر عمل می‌کنند.

دبیرکل ستاد با بیان اینکه بانوان بزرگ اسلام همچون حضرت فاطمه زهرا و حضرت زینب سلام الله علیهما هم در خانه و در اجتماع حضور داشتند، تصریح کرد: الگوی رفتاری حضرت زهرا (س) در منزل و حضور دلاورانه ایشان در عرصه عمومی، حساسیت نسبت به امور پیرامونی را که از حق انسانی زن مسلمان ناشی می‌شود، به نمایش می‌گذارد و نیز ضرورت اتخاذ سیاست حضور زن و مرد در حوزه عمل سیاسی برای حفظ اصالت آموزه‌های آیین نبوی را آشکار می‌سازد.

مؤمنی ادامه داد: همچنین حضرت زینب (س) بزرگ بانویی است که وجودش در تاریخ به زن بودن «معنا» بخشید، ایشان تجسمی از شجاعت و صبر بود. سخنان حضرت زینب در برابر یزید تا به امروز و همیشه در تاریخ ادیان و همچنین عزت و آزادگی حرف اول را می‌زند. به یقین اگر تلاش بی‌نظیر و فداکاری ایشان نبود،بنی‌امیه کاری می کرد تا ماجرای کربلا فراموش شود و یا آن را از مسیر حیات‌بخش خود منحرف می‌ساختند؛ به راستی که کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود.

وی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی، هویت بخشی به زنان بود، گفت: مشارکت زنان در تصمیم‌گیری‌ها و استفاده از آراء، افکار و اندیشه‌های آن سبب شد که به صورت یک عنصر فعال در عرصه‌های اجتماعی به‌ویژه سطوح مدیریتی ظاهر شوند. اسلام بر فعالیت‌های اجتماعی زنان تأکید دارد و نمود عینی آن در پیروزی انقلاب و پس از آن به نحو چشمگیری افزایش یافت.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: همچنین در دوران دفاع مقدس، زنان به صورت خودجوش و همپای مردان با دشمن بعثی در جنوب و مزدوران در کردستان جنگیدند. جلوه های دیگر همراهی زنان در دفاع مقدس، تهیه و تدارک اجناس و اقلام مورد نیاز رزمندگان و سربازان بود.آنان برای رزمندگان شال و کلاه می بافتند. در دوران دفاع مقدس شاهد اوج ایثارگری زنان کشورمان بودیم.
مومنی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مواد مخدر در راس همه آسیب‌ها قرار دارد و جلساتی که تاکنون با حضور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص رفع آسیب‌های اجتماعی تشکیل شده است، موادمخدر در بین پنج آسیب مطرح شده، نخستین آسیب معرفی شد؛ چرا که موادمخدر هم خودش آسیب است و هم منشا بروز آسیب های دیگر می باشد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ وی افزود: یک معتاد فقط به خودش آسیب نمی‌رساند بلکه چند خانواده را درگیر خود می کند، بیش از ۵۰ درصد علت طلاق‌ها، بسیاری از سرقت‌ها و نزاع ها از موادمخدر است.

مومنی در پایان گفت: در کشورمان نرخ شیوع اعتیاد در کشور ۵.۴ درصد -در سنین ۱۵ الی ۶۴ سال – است و اعتیاد بانوان از این میزان؛ بسیار پایین و کمتر از یک است. در برخی کشورهای اروپایی نیز این رقم ۱۰ است که باید مسئولان هر کدام در هر بخشی که هستند تلاش کنند تا آهنگ رشد در همین رقم بانوان افزایش نیافته و کاهش یابد.

انتهای پیام

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *