به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، حمید طریفی حسینی در خصوص زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزشوپرورش اظهار کرد: نتایج آزمون احتمالاً هفته آینده اعلام میشود و از ۳ برابر ظرفیت افراد معرفی شده، حدود ۲۸۰۰۰ نفر جذب و کار اداری و تشکیل پرونده آنها در اداره کل انجام و به حوزههای ارزیابی تکمیلی برای تعیین ۶۰ درصد نمره داوطلبان معرفی میشوند.
وی با اشاره به فرآیند ارزیابیهای تکمیلی افزود: امسال فرآیند ارزیابی در حوزههای ارزیابی تکمیلی کوتاهتر شده است؛ زمان تشکیل پرونده ارزیابی تکمیلی و بررسی «اسناد امتیازآور» و بخشی از امور گزینش و بررسیهای پزشکی بلافاصله پس از اعلام نتیجه اولیه و در زمان مراجعه به اداره کل آموزشوپرورش انجام میشود و در صورت تکمیل شدن پرونده، به حوزه ارزیابی معرفی و گروههای ارزیابی حرفهای کار ارزیابی تکمیلی را انجام میدهند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه به گونهای برنامهریزی شده است که ۲۸ فروردین اولین روز فراخوان داوطلبان برای ارزیابی تکمیلی باشد، ادامه داد: طبق برنامه فرآیند «ارزیابی تکمیلی» تا قبل از ۲۸ اردیبهشت ماه به سرانجام میرسد و نتایج نهایی توسط سازمان سنجش در اواسط خرداد اعلام میشود.
طریفی حسینی با اشاره به اینکه در اوایل تیرماه اقدامات مربوط به جذب و استخدام و سازماندهی پذیرفته شدگان نهایی در مدارس انجام خواهد شد گفت: ابلاغ آنها و سازماندهی معلمان رسمی در مدارس دوره ابتدایی در تیرماه انجام میشود تا نیازسنجی دقیقی از کمبود نیروی انسانی به دست آید و به تفکیک استان، منطقه و مدرسه در طول تابستان کمبودها بررسی، جبران و از ابتدای مهر بدون مشکل وارد مدارس شوند.
وی زمان برگزاری دورههای ضمن خدمت معلمان را بلافاصله بعد از تشکیل پرونده استخدامی و در اواخر خرداد ماه اعلام و اظهار کرد: کار آموزش پذیرفتهشدگان از طریق دانشگاه فرهنگیان دنبال و دوره آموزشی به صورت فشرده از تابستان آغاز میشود و در صورت نیاز در حین خدمت نیز از مهرماه کار آموزش معلمان جدیدالاستخدام، ادامه خواهد داشت.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش در خصوص کمبود نیرو بعد از استخدام معلمان جدید در سال تحصیلی پیش رو گفت: همیشه کمبود نیرو در نظام آموزشوپرورش از طریق معلمان رسمی موظف تأمین نمیشود، بخشی از نیاز آموزشوپرورش از طریق نیروهای غیرموظف، معلمین غیرموظف به صورت اضافه کار، بازنشستگان و معلمان حقالتدریس تأمین میشود؛ ابتدا نیروهای موظف در تیرماه سازماندهی و بعد از تیرماه بقیه نیروها نیازسنجی میشوند که در هر منطقه و مدرسه چه تعداد نیرو نیاز است؛ سپس از نظر کمبود وارد برنامهریزی نیروهای غیرموظف، حقالتدریس و بازنشسته میشویم.
طریفی حسینی عنوان کرد: کمبود نیرو زمانی مشخص میشد که سازماندهی نیروهای انسانی دیر انجام و کسری دیر مشخص میشد. امسال بهصورت مستمر جلسات اتاق وضعیت نیروهای انسانی در سطح ستاد وزارتخانه با حضور وزیر و در ادارات کل استانها برگزار شده که امیدواریم با آغاز سال تحصیلی پیش رو چالشی نداشته باشیم.
منبع: ایسنا