به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، بسیاری از افراد مبتلا به دیابت از مصرف میوهها اجتناب میکنند، به ویژه میوههایی که حاوی قند زیاد هستند، قند موجود در میوهها سطح قند خون را افزایش میدهد. با این وجود، اجتناب کامل از میوهها برای افراد مبتلا به دیابت توصیه نمیشود، زیرا میوهها منبع مناسبی از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر هستند که برای سلامتی مفید است. در ادامه به بررسی میوههایی میپردازیم که مصرف آنها برای افراد مبتلا به دیابت منعی ندارد:
انواع توتها
مصرف میوههایی با شاخص گلیسمی پایین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است، انواع توتها مانند بلوبری، تمشک و توت فرنگی دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند. همچنین، این میوهها سرشار از فیبر و آنتیاکسیدانها هستند. نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که انواع توتها حتی میتواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۱ را کاهش دهد. انواع توتها مانند توتفرنگی، بلوبری و تمشک از بدن در برابر دیابت نوع اول محافظت میکند، زیرا سرشار از پلی فنولها هستند که التهاب مرتبط با دیابت نوع اول را کاهش میدهد.
کیوی
کیوی یک میوه مناسب برای افراد مبتلا به دیابت است، زیرا شاخص گلیسمی آن پایین است و حاوی آنتیاکسیدانهای زیاد مانند ویتامین C است. کیوی سرشار از فیبر و مواد مغذی زیادی است و به تثبیت سطح قند خون کمک میکند. فیبر موجود در کیوی میزان جذب قند را کند میکند. با این وجود، نباید در مصرف کیوی زیادهروی کنید زیرا حاوی کربوهیدرات است.
سیب
از آنجایی که سیب شاخص گلیسمی پایینی دارد و سرشار از فیبر است، برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. پکتین، فیبر محلول موجود در سیب، به کاهش سطح قند خون کمک میکند و باعث بهبود سلامت روده میشود. متخصصان معتقدند که مصرف سیب میزان هضم و جذب قند را کندتر میکند و مانع افزایش سطح قند خون میشود. با این حال، افراد مبتلا به دیابت نباید بیش از حد سیب مصرف کنند، زیرا هر عدد سیب حاوی حدود ۲۵ گرم کربوهیدرات است.
آووکادو
آووکادو یک میوه مناسب برای افراد مبتلا به دیابت است، زیرا حاوی کربوهیدرات کمی است و میزان چربی سالم آن زیاد است. چربیهای تک غیراشباع موجود در آووکادو به بهبود سلامت قلب افراد کمک میکند، حساسیت به انسولین را بهبود میبخشد و مانع افزایش ناگهانی قند خون میشود.