زهرا حسینی در گفتوگو با خبرنگار مجله آرونو اظهار کرد: موکب شهدای گمنام تهران در زمینههای فرهنگی، اجتماعی و درمانی مدت زمان دو سال است که در سامرا و سالهای گذشته در نجف و کربلا به زائران خدمات ارائه داده و در این موکب، روانشناسان و مشاوران خدمترسانی دارند و درمان بیماران نیز انجام میشود.
وی افزود: موکب کودک و نوجوان به نام حضرت رقیه به کودکان ۲۴ ساعته آموزش میدهد و با شهدا و کودکان اسیر و شهید که همراه با کاروان حضرت زینب بودند، آشنا میشوند و مادرانی که کودک شیرخوار دارند، میتوانند در این موکب استراحت و از کودک نگهداری کنند، هدف از برپایی این موکب افزایش جمعیت در اربعین و بحث حضور بانوان و فرزندان است، موکب شهدای گمنام تهران خانوادگی بوده و هدف تمام افراد خدمترسانی به زائران است.
مسئول موکب شهدای گمنام تهران خاطرنشان کرد: موکبها و افراد ساکن در سامرا با چالشهای متعددی در مدت زمان اربعین حسینی و بر پایی موکب مواجه بودند، اما با حضور و گرمی مردم و خدمترسانی که از سمت جبهههای مختلف فرهنگی انجام شد، مکان امنی برای برپایی موکب و حضور مردم بود و سال گذشته پنج میلیون نفر در این موکب حضور داشتند.
حسینی اضافه کرد: کودکان عراقی، ترک و ایرانی در کنار یکدیگر بازی میکردند، همدلی را آموزش دیدند و با یکدیگر همبازی شدند، زبان مشترک نداشتند، اما در فضای معنوی قرار گرفتند و بازی کردند، برگزاری جلسات و برنامهریزی موکبها و همکاری تمام سازمانها و نهادها سبب میشود، فعالیتهای مد نظر بهتر و مثمرثمرتر انجام شود.
وی با اشاره به اهمیت ایجاد آرامش و امنیت برای بانوان، کودکان و نوجوانان در پیادهروی اربعین تصریح کرد: در تلاش هستیم تا در این زمینه بتوانیم اقدامات پررنگتری انجام دهیم.