مواد مغذی مفید برای کاهش التهاب کدام است؟

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، التهاب یک پاسخ ایمنی طبیعی است، اما زمانی که مزمن شود منجر به بروز بیماری‌هایی همچون‬ مشکلات قلبی، اختلالات عصبی و آرتریت می‏‌شود، بعضی از مواد غذایی دارای خواص ضدالتهابی هستند که از سلامت کلی بدن حمایت می‌کند، این مواد مغذی در مرکبات، آجیل و چای سبز یافت می‏‌شود و با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و تعدیل پاسخ‌های التهابی به کاهش التهاب کمک می‌کند، در ادامه به بررسی مواد مغذی مفید برای کاهش التهاب می‌پردازیم:

ویتامین C

ویتامین C نوعی آنتی‌اکسیدان قوی است که رادیکال‌های آزاد که موجب‬ بروز التهاب می‏‌شود را خنثی می‎‌کند، همچنین نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی ایفا می‌کند و به بدن کمک می‌کند تا بافت‌های آسیب‌دیده را ترمیم کند؛ توت‌فرنگی و سبزیجات برگ‌دار سرشار از ویتامین C است.

ویتامین E

ویتامین E از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌کند و موجب‬ تنظیم پاسخ‌های التهابی می‏‌شود؛ آجیل، دانه‌ها، اسفناج و آووکادو منابع عالی ویتامین E است که برای بدن بسیار مفید است و التهاب را کاهش می‌دهد.

پلی‌فنول‌ها

پلی فنول‌ها ترکیبات گیاهی با خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی قوی است، انواع توت‌ها، شکلات تلخ، چای سبز و روغن زیتون حاوی مقدار زیادی پلی فنول هستند که به کنترل التهاب کمک می‌کند، همچنین پلی فنول‌ها از سلامت روده حمایت می‌کنند و نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کنترل التهاب ایفا می‌کند.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *