به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، اسیدهای چرب امگا ۳ چربیهای سالمی هستند که بدن نمیتواند آنها را به تنهایی تولید کند، این مواد مغذی نقش مهمی در بهبود سلامت قلب، عملکرد مغز، سلامت چشم و کاهش التهاب دارد، در حالی که ماهی یک منبع شناخته شده سرشار از امگا ۳ است، اما بعضی از گیاهان نیز حاوی این ماده مغذی هستند، در ادامه به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم:
تخم کتان
تخم کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است، به طوری که یک قاشق غذاخوری از این ماده غذایی حاوی حدود ۲۳۵۰ میلیگرم امگا ۳ است، تخم کتان آسیاب شده را میتوانید به اسموتی یا سالاد اضافه کنید و از مزایای آن بهرهمند شوید؛ هضم تخم کتان کامل سختتر است، بنابراین آسیاب کردن آن باعث بهبود جذب مواد مغذی میشود.
دانه چیا
دانههای چیا سرشار از امگا ۳ هستند، به طوری که دو قاشق غذاخوری از آن حاوی حدود ۴۹۰۰ میلیگرم امگا ۳ است، البته این ماده غذایی دارای فیبر، پروتئین و کلسیم نیز میباشد؛ میتوان دانه چیا را به سالاد اضافه کرد.
گردو
گردو نیز دیگر ماده غذایی حاوی امگا ۳ است، هر ۲۸ گرم گردو حاوی حدود ۲۵۰۰ میلیگرم امگا ۳ است، میتوان گردو را به صورت میانوعده مصرف کرد یا آن را به سالاد و دسر اضافه کرد.