به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، خستگی یک مشکل رایج است که بسیاری از افراد درگیر آن هستند و اغلب با عادتهای غذایی و سبک زندگی ما مرتبط است، مواد غذایی که مصرف میکنیم نقش مهمی در تأمین مواد مغذی و انرژی بدن دارند، به طوری که مصرف بعضی از مواد غذایی میتواند با خستگی مقابله کند، در ادامه به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم:
موز
موز سرشار از فیبر، پتاسیم، ویتامینها و کربوهیدراتها است که به عنوان یک تقویتکننده طبیعی شناخته شده است، این میوه یک میانوعده عالی برای حفظ سطح انرژی در طول روز است.
پروتئینهای بدون چربی
غذاهایی مانند مرغ، تخممرغ، ماهیهای چرب و پروتئینهای گیاهی مانند حبوبات به حفظ توده عضلانی، جلوگیری از سوءتغذیه، احساس سیری طولانی مدت و کاهش خستگی کمک میکند.
آجیل و دانهها
آجیل و دانهها سرشار از چربیهای سالم، فیبر و پروتئین هستند که انرژی مورد نیاز بدن در طول روز را تأمین میکنند، توصیه شده است بادام، بادام هندی، دانه چیا و تخم کتان را به منظور کاهش خستگی به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
آب
نوشیدن آب به تسهیل فرآیندهای تولید انرژی در بدن کمک میکند و مانع بروز خستگی میشود، بنابراین لازم است روزانه حداقل هشت تا ۱۰ لیوان آب مصرف کنید، همچنین میتوانید از دمنوشهای گیاهی و دتاکس نعناع و خیار استفاده کنید تا آب مورد نیاز بدن تأمین شود.
جو دوسر
جو دوسر سرشار از فیبر و پروتئین است که انرژی مورد نیاز بدن را تأمین میکند و از افزایش و کاهش ناگهانی قند خون که منجر به خستگی میشود جلوگیری میکند، توصیه شده است از غذاهای سرشار از پروتئین مانند تخممرغ، جو و کینوا مصرف کنید تا انرژی لازم برای انجام دادن کارهای روزمره را داشته باشید.