به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، سالیانه میلیونها نفر در سراسر جهان بر اثر بیماریهای قلبی عروقی جان خود را از دست میدهند، میزان شیوع بیماریهای قلبی رو به افزایش است و عوامل سبک زندگی نقش مهمی در بروز آنها دارد. پیروی از رژیم غذایی سالم در این زمینه بسیار تأثیرگذار است، در ادامه به بررسی میوههای مفید برای سلامت قلب میپردازیم:
انواع توتها
بیشتر انواع توتها حاوی فلاونوئیدها است که میتواند فشار خون و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد، بنابراین مصرف این میوه به بهبود سلامت قلب کمک میکند.
موز
موز حاوی پتاسیم است که میتواند فشار خون را کاهش دهد، مصرف پتاسیم میتواند با کاهش خطر بروز سکته مغزی مرتبط باشد. بنابراین توصیه شده است این میوه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و از مزایای آن بهرهمند شوید.
آووکادو
آووکادو سرشار از چربیهای تک غیراشباع است که میتواند کلسترول مضر خون را کاهش دهد. نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد مصرف دو آووکادو در هفته میتواند خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را ۱۶ درصد کاهش دهد.
کیوی
مصرف کیوی میتواند به کاهش عوامل خطر بیماری قلبی از جمله فشار خون بالا کمک کند. متخصصان تغذیه معتقدند که دو کیوی ویتامین C بیشتری نسبت به یک پرتقال دارد.
گیلاس
گیلاس میزان اسید اوریک خون و نشانگرهای التهابی را کاهش میدهد، بنابراین مصرف آن با کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است.
انار
انار سرشار از آنتیاکسیدانها است که به تقویت عملکرد رگهای خونی کمک میکند و احتمال بروز بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف منظم انار میتواند جریان خون را بهبود ببخشد.
انگور
انگور قرمز حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدان قوی به نام رسوراترول است که با کاهش خطر تصلب شرایین مرتبط است. همچنین، انگور سرشار از فیبر است و برای سلامت بدن مفید است.
پرتقال
پرتقال سرشار از ویتامین C است که به بهبود خاصیت ارتجاعی رگها کمک میکند. مصرف بیشتر این میوه با کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی مرتبط است.
سیب
مصرف یک سیب در طول روز احتمال بروز بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد، زیرا فیبر پکتین موجود در آن باعث کاهش سطح کلسترول مضر خون میشود.
هندوانه
هندوانه به بهبود عملکرد رگهای خونی کمک میکند و میتواند فشار خون که یک عامل خطر اصلی مرتبط با بیماریهای قلبی عروقی است را بهبود ببخشد.






