مصرف ناکافی پروتئین و فیبر موجب گرسنگی مداوم می‌شود

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، برخی افراد ممکن است به صورت مداوم احساس گرسنگی کنند، این تجربه به‌ویژه پس از غذا خوردن آزاردهنده است و اگر برای مدت طولانی ماندگار باشد ممکن است دلایل خاصی داشته باشد، در ادامه به بررسی تعدادی از دلایل بروز گرسنگی مداوم می‌پردازیم:

دریافت نکردن پروتئین کافی

کمبود پروتئین در رژیم غذایی موجب می‌‏شود حتی پس از مصرف غذا نیز احساس سیری نکنید، غذاهای سرشار از پروتئین همچون تخم‌مرغ، مرغ، لوبیا و کشک دیرتر هضم می‏‌شود و شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد.

مصرف فیبر ناکافی

فیبر برای کنترل گرسنگی ضروری است، سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل و حبوبات نمونه‌هایی از غذاهای سرشار از فیبر است که دیرتر در معده تجزیه می‏‌شود، مصرف فیبر کافی می‌تواند سطح قند خون را ثابت نگه دارد و آغاز گرسنگی را به تأخیر بیندازد، در حالی که یک رژیم غذایی حاوی فیبر کم موجب می‏‌شود غذا در بدن شما سریع‌تر تجزیه شود و احساس گرسنگی کنید.

کم‌آبی بدن

در بسیاری از مواقع، تشنگی با گرسنگی اشتباه گرفته می‏‌شود، زمانی که آب بدن کم می‏‌شود، ممکن است مغز سیگنال‌هایی مشابه سیگنال‌های گرسنگی دریافت کند که موجب می‌شود به جای نوشیدن آب غذا مصرف کنید؛ هیدراته ماندن و تنظیم سیگنال‌های گرسنگی در طول روز می‌تواند احساس گرسنگی را به حداقل برساند.

کم‌خوابی

هورمون‌های گرسنگی ممکن است به دلیل کم‌خوابی دچار اختلال شود، زمانی که به میزان کافی نخوابید، حتی پس از خوردن غذای کافی نیز احساس گرسنگی می‌‏کنید، خواب کافی و باکیفیت هورمون‌های گرسنگی و سیری را تنظیم می‌کند و اشتهای بی‌مورد را کاهش می‌دهد.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *