به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، سیر خام فواید زیادی برای سلامتی دارد، به طوری که مصرف منظم آن به کاهش خطر بروز سرماخوردگی و درمان فشار خون بالا کمک میکند، سیر خام دارای خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی قوی است که به بدن اجازه میدهد با بیماریها مقابله کند، نتایج بررسیهای انجام شده نیز نشان میدهد که سیر خام به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، آلیسین موجود در آن نیز به از بین بردن باکتریهای مضر کمک میکند، مصرف منظم آن باعث کاهش شدت و دفعات سرماخوردگی، آنفلوانزا و عفونت میشود، در ادامه به بررسی دیگر مزایای مصرف سیر خام میپردازیم:
بهبود سلامت قلب
فشار خون بالا به عنوان قاتل خاموش شناخته شده است، مصرف سیر خام به کنترل آن کمک میکند، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف سیر خام به شل شدن رگهای خونی و بهبود گردش خون کمک میکند، بنابراین احتمال بروز بیماریهای قلبی کاهش پیدا میکند، مصرف سیر باعث افزایش سطح کلسترول مفید خون و کاهش کلسترول مضر میشود و سلامت کلی قلب را ارتقا میدهد.
سمزدایی بدن
بدن انسان همیشه در معرض سموم ناشی از مواد غذایی، آلودگی و دیگر منابع قرار دارد، سیر خام با دفع مواد مضر به پاکسازی کبد کمک میکند، همچنین سیر حاوی ترکیبات گوگردی است که مانع بروز آسیب به اندامهایی مانند کبد و کلیهها میشود.
بهبود هضم غذا
سیر نقش مهمی در بهبود فرایند هضم غذا دارد، مصرف این ماده غذایی باعث تحریک آنزیمهای گوارشی میشود و به بدن کمک میکند تا غذا را به طور مؤثرتر تجزیه کند، علاوه بر این خواص ضدباکتریایی سیر باکتریهای مضر روده را کنترل میکند و در عین حال باعث رشد باکتریهای مفید میشود.
کاهش خطر بروز سرطان
سیر حاوی آنتیاکسیدانهایی است که با رادیکالهای آزاد که مسئول آسیب سلولی و پیری هستند مبارزه میکند، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف منظم سیر خام با جلوگیری از جهش سلولی و کند کردن رشد تومور، خطر ابتلاء به بعضی از سرطانها مانند سرطان معده و روده بزرگ را کاهش میدهد.