مصرف زنجبیل موجب افزایش متابولیسم و کاهش اشتها می‏‌شود

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، زنجبیل نوعی گیاه علفی است که ریشه آن به‌عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد، این گیاه به‌صورت خشک یا تازه در پخت‌وپز انواع غذاها کاربرد دارد، با وجود اینکه زنجبیل تازه مزایای زیادی برای سلامتی دارد، اما پودر آن طعم بیشتر و ماندگاری طولانی‌تری دارد و دارای مقدار بیشتری از مواد مغذی است، در ادامه به مزایای مصرف پودر زنجبیل می‌پردازیم:

بهبود فرایند هضم غذا

زنجبیل موجب هضم بهتر غذا می‌‏شود، افرادی که با مشکلاتی مانند سوءهاضمه، نفخ یا حالت تهوع روبه‌رو‬ هستند، می‌توانند از پودر زنجبیل برای تسکین سریع این مشکلات استفاده کنند، همچنین زنجبیل می‌تواند حالت تهوع ناشی از مصرف بعضی از داروها را از بین ببرد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

زنجبیل سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است، بنابراین مصرف آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‏‌شود، ترکیب جینجرول موجود در زنجبیل دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است که از بدن در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند.

تسکین درد

زنجبیل دارای خواص ضدالتهابی طبیعی است و مصرف آن باعث کاهش التهاب بدن و تسکین دردهای مربوط به آن می‌‏شود، بنابراین این ماده غذایی برای افراد مبتلا به آرتریت، درد عضلانی و درد مزمن مفید است.

کاهش وزن

مصرف پودر زنجبیل یک روش مناسب برای کاهش وزن است، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف این ماده غذایی باعث افزایش متابولیسم و کاهش اشتها می‌شود، همچنین سطح کلسترول مضر خون را نیز کاهش می‌دهد.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *