مسیر شناسایی و تربیت دانش‌آموزان در فضای مدرسه، معبری مشخص است

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، اسماعیل جانعلی‌پور با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به تغییراتی در فضای مدیریتی تشکل‌های اسلامی دانش‌آموزی انجام شده اظهار کرد: با نگاه تازه‌ای به فعالیت‌های مدرسه، توجه، تمرکز و اهتمام، پرداختن به موضوعات کف مدرسه است، یعنی دانش‌آموزان بتوانند جدی‌تر در مدرسه کنشگری درستی داشته، تبیین درستی از فضا داشته باشند، ما هم از سویی بتوانیم دانش‌آموزانی توانمندتر در فضا داشته باشیم.

وی با بیان اینکه مسیر شناسایی، تربیت و فعالیت دانش‌آموزان در فضای مدرسه، یک مسیر مشخص و دارای یک زمانبندی خوب است، افزود: از ابتدای سال تحصیلی دانش‌آموزان در فضای مدرسه حضور جدی خواهند داشت، تبیین فضای کشور، پاسخ به برخی از نکات و دغدغه‌ها، فعال‌کردن لایه‌های علاقمند حضور اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان در فضای مدرسه در کنار فاکتورهای تربیتی به رشد فردی دانش‌آموزان کمک می‌کند که این موضوع جزو برنامه‌های انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی است.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی پیرامون اینکه با این برنامه‌ها، یک دانش‌آموز توانمند و مستعد خواهیم داشت ادامه داد: تمام این موضوعات ذیل یک تشکیلات است؛ یعنی به صورت فرد به فرد نخواهد بود و همه دانش‌آموزان طبیعتاً در قالب تشکیلات در قالب گروه هم‌سال می‌توانند به این مسائل بپردازند.

وی با بیان اینکه تمرکز اتحادیه بر مباحث فکری و تربیتی است و فضای آمار نیست گفت: فضا کیفیت‌بخشی و تربیتی است به‌گونه‌ای که دانش‌آموز بتواند پاسخ‌های خود را دریافت کند.

جانعلی‌پور با اشاره به اینکه انجمن‌های اسلامی بال‌های چندگانه‌ای دارد افزود: توجه به مسئله اردو به عنوان یک راهبرد در شبکه دانش‌آموزی یک کار جدی دیده می‌شود.

وی پیرامون اینکه مرکز فرهنگی تربیتی در کنار فعالیت‌های دیگر به موضوع تربیتی می‌پردازد ادامه داد: مرکز علمی فرهنگی آینده‌سازان، یک مرکز علمی است و بنای آن بر پشتیبانی علمی از دانش آموزان است، نمی‌توانیم در فضای مدرسه به دانش‌آموزانی که اصل موضوع و دغدغه خانواده‌هایشان مسئله تحصیلی است بی‌توجه باشیم.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی با بیان اینکه میانگین معدل دانش‌آموزان عضو انجمن یک میانگین بسیار بالا و خوب است گفت: در شبکه دانش‌آموزی مسئله علمی، اردویی، مذهبی بسته کاملی است که داشتن و برخورداری در فضای تربیتی جزو لازمه یک تشکل قوی و چندین ساله است، تجربه ۴۵ ساله اتحادیه انجمن‌های اسلامی به یک قوام و ثباتی رسیده است، لذا این قوام باید تقویت شود.

وی درباره شبکه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی که در همه جای کشور ملاحظات و دغدغه‌هایی دارند، خاطرنشان کرد: شبکه، تمرکز خود را بر فضای تربیتی، شناسایی دانش‌آموزان، تربیت دانش‌آموزان، توانمندسازی آنان و در نهایت رسیدن به نقطه‌ای که بتواند در فضای مدرسه، جامعه و گروه همسالان فضای خوبی را ایجاد کند گذاشته است.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *