به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، آلو خشک سرشار از مواد مغذی هستند که به بهبود سلامت قلب، مغز، روده و استخوان کمک میکند، مصرف ۵۰ تا ۱۰۰ گرم آلو خشک در روز میتواند خطر بروز بیماری قلبی را کاهش دهد، حافظه را بهبود ببخشد، از کاهش تراکم استخوان جلوگیری کند و سلامت روده را بهبود ببخشد، در ادامه به بررسی مزایای مصرف آلو خشک میپردازیم:
بهبود سلامت قلب و عروق
مصرف منظم آلو خشک میتواند برای سلامت قلب مفید باشد، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد زنان یائسه که روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ گرم آلو خشک (پنج تا ۱۲ عدد) مصرف میکنند، کمتر از دیگران در معرض بیماریهای قلبی عروقی قرار میگیرند، به طوری که سطح کلسترول خون، استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش میدهد.
بهبود سلامت مغز
آلو خشک یک غذای عالی برای بهبود سلامت مغز است که میتواند عملکرد حافظه را بهبود ببخشد و مانع پیری مغز شود، این ماده غذایی سرشار از پتاسیم، مس و ویتامین B6 است که از عملکرد سیستم عصبی حمایت میکند، همچنین دارای خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است که احتمال بروز بیماریها را کاهش میدهد.
حفظ سلامت استخوان
آلو خشک میتواند مانع کاهش تراکم استخوان شود، مصرف منظم آن باعث تقویت استخوانها میشود؛ نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که تراکم استخوان زنانی که روزانه ۱۰ تا ۱۲ عدد آلو خشک مصرف میکنند، بیشتر از زنان دیگر است.
کاهش خطر بروز بیماری دیابت
افرادی که از دیابت رنج میبرند میتوانند در حد اعتدال از آلو خشک استفاده کنند، زیرا حاوی قند کمی است، نتایج بررسیهای انجام شده نیز نشان میدهد افرادی که آلو خشک مصرف میکنند کمتر از دیگران در معرض بیماری دیابت قرار میگیرند.