لزوم صنعتی سازی نان در دانشگاه‌های کشور

|

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو سید محمد مرتضوی در نشستی با توجه به اهمیت ورود تکنولوژی به صنایع مختلف اظهار داشت: تقریبا در تمام کشور‌های دنیا یک اتفاق جدیدی افتاده و آن این است که هتل ها، رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها با توجه به پیشرفت تکنولوژی این امکان برایشان به وجود آمده که با تجهیزات خیلی کوچکتری بتوانند نان و شیرینی‌های دلخواه خودشان را تولید کنند.

وی افزود: در گذشته این امکان از نظر تکنولوژیکی ایجاد نمی‌شد ولی بتدریج با به وجود آمدن تکنولوژی‌های مدرن در ایران، پدیده‌ای به نام کافه نان ایجاد شد.

عضو هییت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: یک نانوایی سنتی که به عنوان مثال درآمد ماهیانه 70 میلیونی دارد اگر وارد فضای کافه نان شود درآمدش می‌تواند به چندین برابر افزایش یابد.

مرتضوی گفت: تکنولوژی‌های نو و جدید توانسته در فضای کارگاهی کوچکتری این امکان را به وجود بیاورد که موسسات، کافی شاپ ها، هتل‌ها بتوانند علامت و امضای خود را داشته باشند و این فرآیند مبارک و اتفاق جدیدی است.

به گفته وی؛ انتظار می‌رود در دانشگاه‌های کشورمان به صنعتی سازی تولید نان توجه شود و واحد‌های آموزشی و رشته‌های دانشگاهی خاص این‌حوزه در نظر گرفته شود، چون با توجه به اینکه درصدزیادی از ریز مغذی‌های ما از نان تامین می‌شود بنابراین باید رعایت کنیم که حتما سلامت محور باشد و آموزش‌های لازم در این صنعت داده شود.
*ایجاد فرصت‌های شغلی جدید با صنعت بیکری در نانوایی ها 

محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیم حجیم تهران بزرگ با بیان اینکه صنعت بیکری از جمله صنایع مهم و اشتغال‌زای کشورمان است گفت: در سال 1403 که به عنوان “جهش تولید با مشارکت مردم” نامگذاری شده است، توسعه این صنعت و ایجاد اشتغال برای فعالان آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: از نظر صنعت بیکری، این کار به افزایش تقاضا برای نان و شیرینی‌های باکیفیت و تازه می‌انجامد. این امر به نوبه خود منجر به افزایش تولید، فروش و سودآوری واحد‌های بیکری می‌شود. همچنین، با ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در این صنعت، به کاهش نرخ بیکاری کمک می‌کند.

کرمی ادامه داد: از نظر مشتریان، دسترسی به نان و شیرینی‌های تازه و باکیفیت در کافی شاپ‌ها و سایر واحد‌های رعرضه کننده غذا، تجربه لذت‌بخش‌تری را برای آنها رقم خواهد زد. این امر می‌تواند به افزایش رضایت مشتریان و وفاداری آنها به این واحد‌ها منجر شود.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیم حجیم تهران اظهار کرد: همچنین، با پخت نان و شیرینی در محل، می‌توانند از ضایعات نان و شیرینی بکاهند و در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند. در مجموع، تجهیز کافی شاپ‌ها و سایر واحد‌ها به بیکری، یک اقدام برد-برد برای همه طرف‌های ذینفع است.

انتهای پیام/

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *