استاندار تهران بر لزوم برنامهریزی آموزش و پرورش برای برگزاری اردوهای دانشآموزی و اقدامات فرهنگی در محله هرندی تهران تاکید کرد.
به گزارش آرونو ، محسن منصوری در جلسه قرارگاه اجتماعی شهر تهران که با موضوع پیگیری مصوبات درخصوص محله هرندی در مسجد فاطمیه این محله برگزار شد، گفت: اینکه امروز در اینجا جمع شدهایم به این معنا نیست که وضعیت این محله قرمز و لاینحل است اما بیتردید حق مردم این محله شرایط موجود نیست. توسط دستگاههای مختلف اقدامات و زحمات بسیار خوبی کشیده شده ولی کافی نیست. در برخی جاها غفلت کردهایم و عدم رسیدگی ما در طول زمان آسیبهایی را وارد کرده که قطعا حل آنها دفعی نیست و باید به تدریج پیگیری شود.
وی افزود: بیتردید یک ماه دیگر در این محله جمع خواهیم شد و دستگاههای مختلف باید گزارشی از عملکرد خود ظرف این یک ماه ارائه کنند. باید قدم به قدم مسائل را دنبال کنیم البته چند محله دیگر نیز داریم که جنس آنها همانند هرندی است و باید مورد توجه قرار گیرند.
وی ادامه داد: در این محله مردم متدین و بچههای جهادی دغدغه دارند. باید این ظرفیتها در مسیر حل مشکلات تقویت شود. برخی اقدامات حاکمیتی و برخی کارها از جنس فرهنگی است که باید در سطح این محله اجرایی شود. قطعا میتوانیم موضوعات این محله را ساماندهی کنیم و زمینهای را فراهم کنیم که با همافزایی دستگاههای مختلف معضلات را حلوفصل کنیم. قطعا ضعف ما در این محله ضعف اقدامات عملیاتی است که باید از این پس توجه لازم را داشته باشیم.
وی تاکید کرد: نکته اول موضوع اشتغال است. باید دستگاههای مختلف منزل به منزل و پلاک به پلاک مراجعه داشته باشند تا حتی یک نفر بیکار در این محله باقی نماند. این اقدام با بهرهگیری از ظرفیتهای شهرکهای صنعتی استان امکانپذیر است تا همه افراد بیکار این محله را مشغول به کار کنیم. البته این افراد باید در سریعترین زمان ممکن شناسایی شوند. نکته دیگر بحث بهداشت و درمان است. نباید هیچ فردی در این محله بدون بیمه باشد. پنجهزار پلاک در این محله وجود دارد که میتوانیم به راحتی افراد فاقد بیمه را شناسایی کنیم.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر لزوم برنامهریزی آموزش و پرورش با هماهنگی بسیج و سپاه برای تابستان دانشآموزان این محله، گفت: باید اردوهای دانشآموزی را برای دانشآموزان این محله به صورت برنامهمند و مستمر برگزار کنیم. برنامه عمیق فرهنگی و تربیتی باید در دستور کار قرار گیرد. همچنین اقدامات کمیته امداد امام (ره) در این محله باید ادامه پیدا کند و هیچ فرد واجد شرایطی در این محله وجود نداشته باشد که تحت پوشش کمیته امداد نباشد.
وی افزود: محله هرندی دارای ۳۰ مسجد و ۵۰ حسینیه و هیات است که ظرفیت بسیار خوبی قلمداد میشود و نشان از اصالت منطقه دارد. درخواست ما از امور مساجد این است که برای همه مساجد این محله امام جماعت مستقر کند و مسجدی بدون امام جماعت وجود نداشته باشد. سازمان تبلیغات نیز باید در این مناطق خیمه بزند و امور تبلیغی را پیگیری کند. از سوی دیگر با توجه به اینکه موضوع روشنایی درخواست شهروندان این محله و امنیتآفرین است، لازم است که محدودیتهایی که در همه جا اعمال میشود در این محله به دلیل مباحثی که دارد استثنا قرار بگیرد و روشنایی که امنیتآفرین است باید مستمر باشد.
وی ادامه داد: بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) باید طرح ویژهای برای این محله و کمک به شهروندان آن اجرایی کنند. حوزه صنعت و معدن نیز باید ساماندهی کارگاههای این محله را انجام دهد و موضوع خرید و فروش املاک باید با تدوین دستورالعملی ویژه محقق شود. اجارهخانه در این محله باید با نظارت مرجع سومی همچون بسیج یا نیروی انتظامی انجام شود. اصول و چارچوبها و خط قرمزها باید برای مشاورین املاک محله تبیین شود.
منصوری بر لزوم جمعآوری معتادین متجاهر به عنوان یکی از درخواستهای شهروندان محله هرندی اشاره کرد و افزود: قطعا ما دوست داریم این افراد اصلاح شوند اما باید این موضوع را حل کنیم. ۱۰ هزار نفر ظرفیت جدید برای جمعآوری معتادین متجاهر در سطح استان تهران باید در سریعترین زمان ممکن محقق شود. اما تا تحقق این مهم هرچه ظرفیت اضافه کردیم فعلا به جمعآوری معتادان متجاهر محله هرندی اختصاص پیدا میکند. ظرف یک تا دو ماه آینده حدود دو هزار و ۵۰۰ تا سه هزار نفر ظرفیت جدید اضافه میشود که باید تا در نظر گرفتن اولویت برای محله هرندی نسبت به جمعآوری معتادان متجاهر آن اقدام شود. بیتردید باید اقدامات مستمر باشد و دستگاهها نیز با بازمهندسی وظایف خود برای این محله با برنامه اقدام کنند.
انتهای پیام