مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: با توجه به ماهیت آسیب اجتماعی اعتیاد و برای پیشبرد امر پیشگیری، نیازمند بازنگری در برنامهها و ارایه طرحهای خلاقانه و نوآور هستیم.
به گزارش آرونو ، محمدهادی عسکری در اولین جلسه کارگروه سیاستگذاری و برنامهریزی محیطهای آموزشی در زمینه پیشگیری از اعتیاد گفت: به منظور هماهنگی، تعامل و همافزایی فعالیتهای مشترک در زمینه پیشگیری از اعتیاد در محیطهای آموزشی و ارتقای کمی و کیفی برنامههای پیشگیری از اعتیاد برای دانشآموزان و دانشجویان با کمک دستگاههای همکار و افزایش ضریب نفوذ برنامه های پیشگیرانه، به دنبال تشکیل شورای سیاستگذاری و برنامهریزی محیط های آموزشی در زمینه پیشگیری از اعتیاد میباشیم.
وی افزود: با توجه به ماهیت آسیب اجتماعی اعتیاد و برای پیشبرد امر پیشگیری، نیازمند بازنگری در برنامهها و ارایه طرحهای خلاقانه و نوآور هستیم که با همراهی و مشارکت کانونهای یاریگران زندگی دانشآموزی و دانشجویی در سطح مدارس و دانشگاهها تهیه و به وسیله ایشان نیز اجرا شود و بر این اساس نیازمند طراحی و اجرای برنامههای فوقالعاده و مبتنی بر نقش آفرینی فعال کانونهای یاریگران زندگی با رویکرد نوآوری اجتماعی میباشیم.
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد با اشاره به امکانات و ظرفیتهای دستگاههای آموزشی کشور گفت: اگر این ظرفیتها و امکانات در کنار هم قرار گیرد و تحت عنوان شورای سیاستگذاری و برنامهریزی محیطهای آموزشی فعالیت کنند شاهد پیشبرد امر پیشگیری و افزایش ضریب نفوذ برنامهها خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ عسکری گفت: حضور دانشآموزان و دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس و دانشگاهها امکان برنامهریزی اصولی را فراهم میکند و در این صورت شاهد مداخلات کارشناسانه برمبنای استانداردها و اصول معتبر علمی خواهیم بود.
انتهای پیام