رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در صورت عدم اقدام صاحبان ساختمانهای ناایمن به ایمنسازی، انشعاب این ساختمانها قطع میشود و اخیرا نیز انشعاب یک ساختمان ناایمن در منطقه ۱۱ قطع شده است.
به گزارش آرونو ، مهدی بابایی با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی ایمن سازی در مناطق ۲۲ گانه تهران، اظهار کرد: بر اساس گزارشات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آخرین وضعیت ساختمانهای ناایمن و همچنین ارائه گزارش پیشرفت ایمن سازی، پویایی بیشتری را در رسیدگی به وضعیت ساختمان های ناایمن شاهد هستیم.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پیش از این موضوع ایمن سازی در اولویت مناطق ۲۲ گانه نبوده است، یادآور شد: برخی مدیران اذعان می کنند که برای اولین بار در جایگاه پاسخگویی در خصوص ساختمان های ناایمن قرار گرفته اند و همین حضور و پاسخگویی باعث شده سرعت کار افزایش یابد.
وی همچنین تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که در برنامه چهار ساله چهارم توسعه شهرداری تهران، برای ایمن سازی ساختمان های ناایمن عدد و رقم معین کردیم؛ به طوریکه بر اساس آمار احصا شده این ساختمانها، باید تعداد مشخصی از آنها ایمن سازی شوند. به عبارتی میزان پیشرفت را درصد قرار نداده ایم که پاسخگویی غیر شفاف باشد. امیدواریم پیرو این سیاست گذاری، اقدامات به طور جدی پیگیری شود و شاهد تحول در ایمن سازی باشیم.
بابایی با تأکید بر اینکه اخطار دادستانی به ساختمان های ناایمن در ایمن سازی مؤثر بوده است، بیان کرد: روال به این شکل است که ابتدا خودمان به مالکان این ساختمان ها اخطار می دهیم و سپس از طریق قوه قضاییه ابلاغ می شود. ضمن اینکه درباره ساختمان هایی که مالکان آنها نسبت به ایمن سازی اقدام نکرده اند، درخواست کرده ایم که قطع انشعاب صورت بگیرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه تا کنون موارد متعددی مشمول قطع انشعاب شدند، خاطرنشان کرد: نمونه مشهود این اقدام، ساختمانی در منطقه ۱۱ بوده که اخیراً قطع انشعاب آن انجام شده است.
بنا براعلام سایت شهر، بابایی گفت: نکته مهم این است که باید آموزش مدیران در نحوه مواجهه با ساختمان های ناایمن در اولویت باشد و سازمان آتش نشانی و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران این آموزش را در اولویت قرار دهند.
انتهای پیام