عوارض جانبی مصرف زنجبیل چیست؟

|

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، زنجبیل به دلیل فواید سلامتی بسیاری که دارد به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما این ماده غذایی عوارض جانبی بالقوه‌ای نیز دارد که لازم است به آن‌ها توجه شود؛ برای نمونه، با وجود اینکه زنجبیل به دلیل خواص ضدالتهابی که دارد شناخته شده است، اما دارای اثرات رقیق‌کننده خون است که ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف زنجبیل می‌تواند تجمع پلاکت‌ها که باعث لخته شدن خون می‏‌شود را مهار کند و احتمال بروز حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد، با این وجود مصرف آن توسط افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون مانند آسپرین استفاده می‌کنند باعث افزایش احتمال خونریزی شود، در ادامه به بررسی دیگر عوارض جانبی مصرف زنجبیل می‌پردازیم:

مشکلات گوارشی

زنجبیل به دلیل توانایی آن در زمینه تسکین معده درد شناخته شده است، اما در بعضی مواد ممکن است اثر معکوس داشته باشد و مصرف آن در مقادیر زیاد باعث بروز ناراحتی‌های گوارشی مانند سوزش معده، اسهال و نفخ شود، نتایج مطالعات انجام شده نیز نشان می‌دهد در حالی که زنجبیل به هضم غذا بسیار کمک می‌کند، ممکن است باعث تحریک پوشش معده افراد تحریک شود و احتمال بروز مشکلات گوارشی افزایش پیدا کند.

تداخل احتمالی با داروها

زنجبیل ممکن است با داروهای مختلف تداخل داشته باشد و باعث بروز عوارض جانبی ناخواسته شود، محققان پس از انجام بررسی‌های لازم به این نتیجه رسیدند که زنجبیل ممکن است با داروهای تنظیم‌کننده قند خون و فشار خون تداخل داشته باشد، به طوری که اثرات داروهای دیابت را افزایش می‌دهد و به طور بالقوه باعث افت قند خون می‌شود، همچنین مصرف زنجبیل ممکن است باعث کاهش فشار خون در میان افرادی شود که داروهای فشار خون مصرف می‌کنند و احتمال بروز سرگیجه یا غش را افزایش دهد.

واکنش آلرژیک

برخی افراد ممکن است به زنجبیل حساسیت داشته باشند، علائم آلرژی به زنجبیل می‌تواند از یک راش خفیف تا واکنش‌های شدیدتر مانند مشکلات تنفسی متغیر باشد، بنابراین در صورت بروز مشکل پس از مصرف زنجبیل به پزشک مراجعه کنید.

مشکلات احتمالی در دوران بارداری

زنجبیل می‌تواند به تسکین حالت تهوع صبحگاهی زنان باردار کمک کند، اما مصرف بیش از حد آن ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف دوزهای بالا زنجبیل ممکن است خطر سقط جنین را افزایش دهد یا بر فرآیند رشد جنین تأثیر بگذارد.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *