به گزارش سرویس ترجمه مجله آرونو، منیزیم یکی از مواد معدنی است که برای سلامت انسان بسیار ضروری است و برای انجام دادن فعالیتهای بدن نقش مهمی دارد، منیزیم به بیش از ۳۰۰ فعالیت آنزیمی در بدن کمک میکند. بنابراین کمبود این ماده در بدن باعث بروز مشکلاتی میشود که در ادامه به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم:
گرفتگی عضلات
گرفتگی عضلات، انقباضات و لرزش ماهیچهها از جمله علائم کمبود منیزیم هستند، البته ممکن است دلایل دیگری نیز برای آن وجود داشته باشد؛ در موارد جدی، کمبود منیزیم ممکن است باعث بروز تشنج و اختلالات عصبی-هورمونی شود.
افسردگی و اضطراب
کمبود منیزیم بر خلقوخوی افراد تأثیر میگذارد، به طوری که سطوح پایین آن با افزایش خطر افسردگی مرتبط است؛ زمانی که بدن دچار کمبود منیزیم میشود، مسیرهای عصبی به درستی کار نمیکنند و باعث بروز اختلالات خلقی مانند افسردگی و اضطراب میشود.
ضربان قلب غیرطبیعی
منیزیم به حفظ ضربان قلب طبیعی کمک میکند، زیرا یکی از چندین ماده معدنی است که باعث انقباض و آرامش عضلات قلب میشود؛ زمانی که بدن دچار کمبود منیزیم میشود، خطر بروز ضربان قلب نامنظم افزایش پیدا میکند. متخصصان نیز معتقدند که کمبود منیزیم باعث تندتر شدن ضربان قلب میشود.
استخوانهای ضعیف
علاوه بر کلسیم، منیزیم نیز به بهبود سلامت استخوان کمک میکند، بیش از ۵۰ درصد منیزیم بدن در استخوان ذخیره میشود؛ نتایج مطالعات انجام شده نشان میدهد که رژیمغذایی با منیزیم بالاتر با تراکم بالاتر مواد معدنی در استخوان مرتبط است، کمبود منیزیم نیز باعث بروز مشکلات مربوط به استخوان مانند پوکی استخوان میشود.
خستگی
از آنجایی که منیزیم نقش مهمی در بهبود عملکرد عضلانی دارد، کمبود آن بر سلامت عضلات تأثیر میگذارد و باعث خستگی فرد میشود، بنابراین توصیه میشود در صورت بروز خستگی به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق آن مشخص شود.
روزانه به چه میزان منیزیم نیاز داریم؟
لازم است افراد حدود ۴۰۰ میلیگرم منیزیم در روز مصرف کنند، البته متخصصان معتقدند که بدن زنان به ۳۰۰ میلیگرم از این ماده معدنی نیاز دارد؛ منیزیم در دانههای کدو تنبل، اسفناج، لوبیا، برنج قهوهای، کره بادام زمینی، بادام، بادام زمینی و بادام هندی موجود است؛ همچنین، مرغ، شکلات تلخ و شیر نیز حاوی این ماده معدنی هستند.