عادت‌های صبحگاهی برای کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی

فهرست مطالب

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری مجله آرونو، بیماری قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ‌ومیر در سراسر جهان است، اما ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی می‌تواند تفاوت قابل‌توجهی ایجاد کند، با انجام دادن چند اقدام ساده هنگام صبح می‌توان زندگی سالم‌تری داشت و خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش داد، در ادامه به بررسی تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم:

نوشیدن یک لیوان آب گرم با عسل

نوشیدن یک لیوان آب گرم به همراه لیمو و عسل پس از بیدار شدن از خواب به شروع متابولیسم مؤثر در طول روز کمک می‌کند و بدن را هیدراته نگه می‌دارد، آبرسانی مناسب به بهبود جریان خون کمک می‌کند و باعث تقویت عملکرد قلب می‏‌شود؛ لیمو نیز سرشار از ویتامین C است که به کاهش التهاب و بهبود سلامت عروق خونی کمک می‌کند.

مدیتیشن و تنفس عمیق

شروع روز با چند دقیقه تنفس عمیق یا مدیتیشن می‌تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند، استرس یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی است و مدیریت مؤثر آن می‌تواند فشار خون را کاهش دهد و باعث بهبود سلامت قلب و عروق شود؛ همچنین، تنفس عمیق به فعال شدن سیستم عصبی پاراسمپاتیک کمک می‌کند و باعث کاهش فشار به قلب می‏‌شود.

پیاده‌روی

پیاده‌روی ساده ۱۰ تا ۱۵ دقیقه‌ای هنگام صبح می‌تواند جریان خون را بهبود ببخشد، پیاده‌روی یکی از ساده‌ترین اشکال ورزش است که می‌تواند کلسترول خون و فشار خون را کاهش دهد و باعث کاهش وزن نیز می‏‌شود، بدین صورت پیاده‌روی باعث کاهش بروز بیماری‌های قلبی می‏‌شود.

مصرف صبحانه سالم

حذف صبحانه منجر به سطوح ناپایدار قند خون و پرخوری اواخر روز می‏‌شود، هر دو مورد می‌تواند تأثیر منفی بر سلامت قلب داشته باشد، یک صبحانه مغذی حاوی غذاهای سرشار از فیبر مانند جو، میوه‌ها و آجیل است که سطح کلسترول خون را تنظیم می‌کند و باعث بهبود عملکرد قلب می‏‌شود، بنابراین توصیه شده است از مصرف غذاهای فرآوری شده و قند بیش از حد هنگام صبح دوری کنید.

نوشیدن دمنوش گیاهی یا چای سبز به جای قهوه

جایگزینی کردن دمنوش گیاهی یا چای سبز به جای قهوه می‌تواند به بهبود عملکرد قلب کمک کند، چای سبز حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که باعث تقویت عملکرد عروق خونی و کاهش سطح کلسترول مضر خون می‏‌شود، دمنوش‌های گیاهی نیز دارای خواصی هستند که با کاهش فشار خون و التهاب از سلامت قلب حمایت می‌کند.

قرار گرفتن در معرض نور خورشید

قرار گرفتن در معرض نور خورشید هنگام صبح می‌تواند برای سلامت قلب مفید باشد، زیرا به تولید ویتامین دی کمک می‌کند و احتمال بروز بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض نور خورشید می‌تواند خلق‌وخو را تقویت کند، فشار خون را کاهش دهد و باعث بهبود سلامتی شود.

https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/health-news/7-simple-morning-habits-that-help-reduce-risk-of-heart-disease/photostory/118859419.cms

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *