طرح آرد کامل و شناسه‌گذاری محصولات در اولویت برنامه‌های امنیت غذایی

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، سیدحسن امامی رضوی در پانزدهمین نشست رؤسای دبیرخانه‌های سلامت و امنیت غذایی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور با اشاره به برنامه‌های مهم در دست اجرا، اظهار کرد: شناسه‌گذاری محصولات، مطابق قانون برنامه هفتم توسعه و دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی، زمینه ردیابی و پایش باقی‌مانده سموم را فراهم می‌کند و امیدواریم در سال جاری به‌طور کامل اجرایی شود.

وی با اشاره به برنامه‌های حوزه سیاست‌گذاری سلامت افزود: در بخش سیاست‌گذاری سلامت، سند جامع توانبخشی در حال تصویب است، همچنین دو مصوبه مهم مرتبط با کاهش حوادث ترافیکی (مصوبات جلسات شانزدهم و نوزدهم شورا) در حال پیگیری برای اجرااست، چرا که همچنان میزان مرگ‌ومیر ناشی از حوادث جاده‌ای بالا است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به برگزاری ادواری این اجلاس‌ها هر شش ماه یک‌بار گفت: دبیرخانه‌های سلامت و امنیت غذایی در استان‌ها مسئولیت هماهنگی و پیگیری مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را برعهده دارند، این دبیرخانه‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر است اما مأموریت خود را در سطح استانداری‌ها و تحت ریاست استاندار، به عنوان رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، انجام می‌دهند.

امامی رضوی با تأکید بر اهمیت نقش دبیرخانه‌های استانی در تحقق مصوبات شورا تصریح کرد: کار دبیرخانه‌ها بسیار دشوار و پرمسئولیت است و به طور مستمر با همکاران در ارتباط هستیم، در این اجلاس‌ها مسائلی که در ارتباطات روزمره یا بازدیدهای استانی قابل حل نبوده، به صورت جمعی بررسی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این، یکی از محورهای اصلی اجلاس تبادل تجربه بین استان‌ها است تا همکاران بتوانند از تجربیات موفق یکدیگر در اجرای برنامه‌های استانی بهره‌مند شوند.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *