ضرورت دستیابی به فناوری فراوری بافت در پزشکی قانونی

فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مجله آرونو و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان پزشکی قانونی کشور، عباس مسجدی صبح امروز_ چهارشنبه یکم اسفند_ در جلسه‌ای با رئیس و مدیران مرکز تحقیقات پزشکی قانونی ضمن استماع گزارش عملکرد مرکز و بررسی چالش‌های آن اظهار کرد: فرآوری بافت از ضروریات کشور است که با توجه به تحریم‌های ظالمانه اعمال شده و سخت شدن شرایط اقتصادی باید به طور جدی به آن پرداخته شود و در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: فرآوری بافت اقدامی جهادی و انسان‌دوستانه است که بیماران زیادی از آن بهره‌مند خواهند شد و به همین دلیل طی سال‌های اخیر سازمان با هدف کمک به بیماران و مردم اقداماتی را در این زمینه آغاز کرده و دستاوردهایی نیز داشته است که باید همچنان به طور جدی دنبال شود.

رئیس هیئت امنای مرکز تحقیقات سازمان پزشکی قانونی درباره موضوع برداشت قرنیه و بهره‌مندی بیماران از آن گفت: تأمین نیاز بیماران برای مداوا خط قرمز ما است و نباید هیچ بیماری به دلیل توانایی نداشتن در مداوای بیماری خود دچار مشکل شود که از آن جمله بحث پیوند قرنیه است، ضمن آنکه مشی مرکز تحقیقات در این موضوع و رعایت وجوه پزشکی، شرعی و حقوقی آن شیوه‌ای کاملاً درست است.

مسجدی با اشاره به موفقیت‌ها و اقدامات مرکز تحقیقات به ویژه در سال‌های اخیر تصریح کرد: مرکز تحقیقات افتخارات بسیار زیادی آفریده و به موفقیت‌هایی دست پیدا است که از مهم‌ترین موارد آن می‌توان به تولید و ساخت کیت‌های ژنتیک و دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز سازمان است.

وی با تأکید بر لزوم تعامل جدی مرکز تحقیقات و سازمان پزشکی قانونی کشور اضافه کرد: نیازسنجی نیروی انسانی، صرفه‌جویی در هزینه‌ها، مأموریت محور بودن فعالیت‌ها و نبود سوگیری در طرح‌ها و پروژه‌ها از جمله مواردی است که مرکز تحقیقات باید در انجام مأموریت‌های خود به آن توجه کند.

رئیس هیئت امنای مرکز تحقیقات پزشکی قانونی حمایت از نخبگان را امری مهم و ضروری دانست و عنوان کرد: وظیفه ما است که به دنبال نخبگان و دانشمندان جوان کشور باشیم و حمایت جدی از آن‌ها را در دستور کار خود قرار دهیم، بنابراین مرکز تحقیقات وظیفه دارد افراد نخبه، خلاق و دانشمند را که می‌خواهند قدمی برای کشور بردارند شناسایی و حمایت کند.

مسجدی ادامه داد: یکی از فناوری‌های امروز که در دنیای آینده نقش به سزایی خواهد داشت موضوع هوش مصنوعی است که مرکز تحقیقات می‌تواند در این زمینه محور کسب، توسعه و انتقال این دانش به سازمان پزشکی قانونی باشد.

وی درباره فعالیت‌های آموزشی مرکز تحقیقات گفت: آموزش‌های ارائه شده توسط این مرکز باید برای اجرای عدالت و ارتقای سلامت مردم باشد، به نحوی که از نتیجه آن مردم و جامعه منتفع شوند.

رئیس هیئت امنای مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با تأکید بر اینکه اقدامات مرکز تحقیقات در حوزه‌های مختلف قابل تقدیر و مایه افتخار است، خاطرنشان کرد: مسیر افتخار آفرین مرکز تحقیقات باید با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند تا از این فرصتی که در اختیارمان قرار گرفته است در راستای خدمت به مردم و حفظ و پاسداشت خون شهدا و تعالی و پیشرفت کشور استفاده کنیم.

مرتبط نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *