ضرورت توجه به تغذیه صحیح دانش‌آموزان / مراقب باکتری سالمونلا باشید

فهرست مطالب

مهدی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار مجله آرونو درباره اهمیت توجه به تغذیه سالم دانش‌آموزان اظهار کرد: خوراکی‌هایی که در منزل و با انتخاب صحیح تهیه می‌شوند، بسیار مطمئن‌تر و سالم‌تر از غذاهای بوفه مدرسه است، همچنین بهتر است در بوفه مدارس ساندویچ تهیه نشود، زیرا استفاده از سبزیجات خیار و گوجه، به دلیل احتمال آلودگی و شرایط نگهداری نامناسب، می‌تواند سلامت دانش‌آموزان را تهدید کند و الویه نیز از آن دسته غذاهایی است زود فاسد می‌شود، به والدین توصیه می‌شود الویه را به عنوان میان‌وعده فرزندانشان در نظر نگیرند.

وی با بیان اینکه رعایت نکردن بهداشت در آب‌خوری‌ها و سرویس‌های بهداشتی مدارس، زمینه‌ساز بیماری‌های عفونت‌های انگلی، اسهال و سرماخوردگی است، افزود: شست‌وشوی مکرر دست‌ها در طول زنگ‌های تفریح روشی مؤثر برای جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری‌های ویروسی و باکتریایی است.

متخصص بهداشت مواد غذایی خاطرنشان کرد: تماس مداوم دانش‌آموزان با کیف، کتاب و لوازم آموزشی، میزان انتقال آلودگی را افزایش می‌دهد، نبود مایع شست‌وشو در بعضی مدارس از نقاط ضعف جدی به شمار می‌رود و مهم است که این موضوع در راستای سلامت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گیرد و همیشه مایع شست‌وشو در محل‌های مورد نظر وجود داشته باشد.

طاهری با اشاره به اینکه کارکنان بوفه‌ها در مدارس باید آموزش‌های لازم را دریافت کنند، خاطرنشان کرد: کارکنان بوفه‌های مدارس با داشتن مجوز بهداشتی می‌توانند فعالیت داشته باشند، زیرا بیماری‌های مختلفی همچون سالمونلا که عامل یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی است، به‌راحتی از طریق مواد غذایی آلوده منتقل می‌شود و سلامت دانش‌آموزان را تهدید می‌کند.

مرتبط نوشته ها

فال حافظ

استخاره آنلاین با قرآن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

سه مرتبه سوره اخلاص را بخوانید و دکمه بعدی را کلیک کنید.

تلویزیون شهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *