به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، علی عبدالعلی زاده، نماینده رئیس جمهور در هماهنگی سیاستهای توسعه اقتصاد دریا محور در نمایشگاه شیلات اظهار داشت: به تولید یک و نیم میلیون تن محصولات شیلاتی کشور نباید غره شد زیرا هنوز فرصت های زیادی برای توسعه این صنعت با توجه به نوپا بودن دارد.
وی افزود: ظرفیت ارزآوری شیلات معادل یکسوم درآمدهای نفتی کشور است که هنوز به طور کامل بالفعل نشده است.
نماینده رئیسجمهور در هماهنگی سیاستهای توسعه اقتصاد دریامحور ادامه داد: آبزی پروری، ما را از صیدهای بیرویه بینیاز کرده است به علاوه ما از اقیانوسهای هند، اطلس،آتلانتیک و آرام هم صید باید انجام دهیم و در چارچوب بین المللی سهم خود را از آبهای آزاد بگیریم.
وی تصریح کرد: آمارهای سال 1403 نشان میدهد که سیاستهای توسعه اقتصاد دریا محور تا چه اندازه میتواند در آینده تولید و توسعه را در این بخش افزایش دهد.
لزوم توجه به سلامت آبزیان تولیدی
علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز در این مراسم گفت: سرمایهگذاری در حوزه شیلات و حفظ سلامت تولیدات شیلاتی دو مقوله بسیار مهم است که باید به صورت همزمان به آن توجه شود.
وی افزود: حمایت از صادرات محصولات شیلاتی به رشد تولیدات شیلاتی کمک خواهد کرد در مورد سلامت محصولات شیلاتی هم سازمان دامپزشکی مسئول است و باید با قدرت در این حوزه اقدام کند.
شهرهای مولد برای توسعه اقتصاد دریامحور راه اندازی میشود
رئیس سازمان شیلات ایران گفت که شهرهای مولد در کشور در راستای توسعه اقتصاد دریامحور اجرا میشود.
سید حسین حسینی رئیس سازمان شیلات ایران گفت: ایران به دلیل دسترسی به دریا و آب ظرفیت بزرگی در ارتقای امنیت غذایی در کشور از طریق آب دارد که در این راستا شهرهای مولد دریامحور ایجاد میشود.
انتهای پیام/