آرونو /خراسان رضوی شهرها نقش مهمی در پیشرفت موارد پایداری و تغییرات آبوهوایی دارند و برای دستیابی به این هدف، ساکنان شهری باید در دستیابی به اهداف تعیین شده مشارکت داشته باشند به این معنی که شهرها باید فرصتها و راهنماییهایی را برای ساکنان خود فراهم تا به پیشرفت در این حوزه کمک کنند.
به نقل از ویفروم، در حالی که برخی از اهداف ملی مانند هدف کانادا برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای سالانه به ۱۱۰ مگاتن در سال ۲۰۳۰ از ۱۹۱ مگاتن در سال ۲۰۱۹ مهم هستند اما برای یک شهروند یا یک سازمان اهمیت زیادی ندارند.
تعیین چگونگی رسیدگی به مسائل بزرگ و پیچیده ملی میتواند به راحتی نباشد. اینها باید از تعهدات نظری به اهداف قابل اندازهگیری تبدیل شوند تا احساس تعهد و فوریت ایجاد شود. به عنوان مثال، اهداف انتشار کانادا باید به اهداف قابل اجرا در سطح شهر تقسیم شود که این امر آن را برای ساکنان معنادارتر میکند سپس میتوانند سهم کوچکی داشته باشند که منجر به نتایج قابلتوجهی برای شهر و فراتر از آن میشود.
اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد (SDGs) از نظر استراتژیک برای پایداری مهم شناخته شده است. سازمانهای دولتی و خصوصی در شهرها میتوانند زمینه را برای مشارکت همه در جهت اهداف مشترک فراهم کنند. دستیابی به اهداف توسعه پایدار ممکن است بزرگ و سخت به نظر برسد اما میتوان آنها را محلیسازی و به قطعات قابل دستیابی تقسیم کرد. این کار توسط دهها شهر در سطح بینالمللی انجام میشود که پیشرفت خود را در بررسیهای محلی داوطلبانه گزارش میکنند.
رهبری شهری نیاز به ایجاد چشماندازی مشترک دارد که ساکنان را در مشارکت فردی و جمعی آنها راهنمایی کند. دستاوردهای ترکیبی در سطح شهری به پیشرفتهای جهانی نیز کمک میکند.
انجام اقدامات مشترک در مورد اهداف بزرگتر میتواند نگرانیهای مربوط به رهبری در این حوزه را که اخیراً در رسانهها گزارش شده است برطرف کند. واکنش رهبران جهان به چالشهای آبوهوایی جاری و همهگیری جهانی کووید-۱۹ باعث ایجاد بحران جهانی اعتماد شده است، مردم باید عمل کنند و بخشی از راهحلهایی باشند که پیشنهاد میشود و برای ایجاد اعتماد، رهبری شهر به شرکاء، همکاران و ساکنان نیاز دارد تا با آنها در تعیین اهداف، توسعه یک سیستم اندازهگیری و جمعآوری دادهها کار کنند.
بر اساس استراتژی ملی ۲۰۳۰ کانادا، شهرها مرکز مشاغل، رشد، تنوع، فرهنگ و نوآوری هستند و پاسخهای خط مقدم را برای رسیدگی به جدیترین چالشهای اجتماعی و زیستمحیطی ازجمله فقر، ناامنی غذایی، امدادرسانی در بلایای طبیعی، بیخانمانی و جنایت ارائه میکنند.
از آنجایی که پایداری یک فضای در حال تکامل است، باید بحث در مورد شاخصهای مهم جدید مانند اندازهگیری شادی شهروندان، بهبود درک و اقدامات به سمت اقتصادهای دایرهای احیاءکننده و ترمیم کننده و رشد از طریق اکوسیستمهای پایدار برای توسعه شهرها ارائه کنیم.
انتهای پیام