مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت با بیان اینکه طی سال ۱۴۰۲، در میزان سپردهگذاران افزایش داشتیم، گفت: در حال حاضر در مجموع حدود ۱۰ میلیون نفر به عنوان سپردهگذار در صندوق حساب دارند و از خدمات صندوق استفاده میکنند.
به گزارش آرونو ، علی عاشوری در نشستی خبری با بیان اینکه سال ۱۳۹۵ با تصویب بانک مرکزی فعالیت صندوق امداد ولایت آغاز شد، گفت: از سال ۱۳۹۶ کار صندوق آغاز شد و درحال حاضر ۳۴ شعبه فعال در ۳۱ استان به صورت مستقل خدمات ارائه میدهند و در دفاتر کمیته امداد نیز یکی از همکاران به عنوان عامل صندوق خدمات تسهیلات پرداخت و سایر خدمات را به سپردهگذاران ارائه میکند.
وی ادامه داد: قرض الحسنه در جامعه ما مظلوم واقع شده و اگر فعالیت قرض الحسنه که سفارش دین ماست، پیاده سازی شود بسیاری از مشکلاتی که اکنون در سیستم بانکی کشور مردم با آن دست به گریبان هستند از طریق همین موضوع رفع خواهد شد. ما سعی کردیم در کنار اینکه به عنوان مجموعه خدمات مالی و بانکی فعالیت میکنیم، مروج قرض الحسنه باشیم و در بسط و گسترش فرهنگسازی آن نقش داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: در مجموعه ما باتوجه به اینکه خدمت ما صد درصد خدمت قرضالحسنه است و جامعه هدف، جامعه هدف خاصی است سعی شده تسهیلات بیشتر ارائه کنیم و نگاه بیشتر حمایتی است، بر همین مبنا کمیته امداد حمایتهایی انجام میدهد.
عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط در صندوق امداد ولایت
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با اشاره به اینکه تسهیلات صندوق مطابق روال سنوات قبل تا ۱۰ میلیون تومان هیچگونه کارمزدی اخذ نمیشود، گفت: برای تسهیلات بالای ۱۰ میلیون تومان ۳ درصد، یکبار به عنوان کارمزد دریافت میکنیم. اگر حمایتهای کمیته امداد نبود شاید ارائه این خدمت به راحتی امکان پذیر نبود. همچنین عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط همچنان در سیستم ما جاری است و ما هیچگونه جریمهای از بابت دیرکرد اقساط دریافت نمیکنیم.
عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود به سیستم شبکه شتاب صندوق اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه طبق ضابطه بانک مرکزی صندوقها نمیتوانند سوییچ مستقل داشته باشند، ما همچنان از یکی از سوییچهای بانکهای رسمی کشور استفاده و تلاش میکنیم بتوانیم به عنوان مجموعه بزرگ قرض الحسنه در کشور، در صورت مساعدت بانک مرکزی سوییچ مستقل داشته باشیم.
سپردهگذاری ۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت
وی در ادامه باتوجه به توسعه خدمات امداد و تغییر و تحول جامعه هدف امداد، توضیح داد: در سیاستهای امداد، نگهداشت مددجو را نداریم و مددجو باید در چرخه حمایتی قرار گیرد و یا از تسهیلات قرض الحسنه استفاده و خودکفا شود و از چرخه حمایت خارج شود.
وی اعلام کرد که در سال ۱۴۰۲، در میزان سپردهگذاران افزایش داشتیم و در حال حاضر در مجموع حدود ۱۰ میلیون نفر به عنوان سپردهگذار در صندوق حساب دارند و از خدمات صندوق استفاده میکنند.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت یادآور شد: باتوجه به اینکه بزرگترین صندوق قرضالحسنه را در کشور داریم و علاوه بر اینکه شعبات در کل کشور خدمات را ارائه میدهند همچنان این استقبال در موضوع خدمات صندوق وجود دارد، علاوه بر اینکه خدمات را به صورت حضوری به جامعه هدف ارائه میدهیم، یکی از سیاستهای ما این است که بتوانیم خدمات الکترونیکی را توسعه دهیم. امید است در سال جاری بتوانیم خدمات جدیدی اضافه کنیم.
عاشوری، یکی از کارهایی که در صندوق قرضالحسنه امداد ولایت انجام میشود را ارسال پیامک برای مشتریان عنوان کرد و گفت: پیامکهایی که برای مشتریان ارسال میشود از طریق سرشماره شماره تلفن مجموعه صورت میگیرد و این عاملی شده بود که گاهی از اعتماد مردم سواستفاده میکردند که راهکاری دارد، باتوجه به طیف بزرگ مشتریان و باتوجه به تلاش همکاران این کار انجام شد و اکنون همه پیامکها از طریق سرشماری sqev ارسال میشود. همچنین در راستای ترویج فرهنگ قرض الحسنه علاوه بر برپایی همایشها، در نمایشگاههای بانکداری هم شرکت خواهیم کرد.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به ارائه عملکرد سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: در حوزه دریافت تضامین، تسهیلگری صورت گرفت و خوشبختانه سال گذشته درصد معوقات به زیر یک درصد کاهش پیدا کرد، بهگونهای که در پایان سال گذشته میزان معوقات به ۰/۰۸ درصد کاهش یافت.
پرداخت تسهیلات به ۲۷۰ هزار تن در سال گذشته
عاشوری ادامه داد: طبق بودجه سال ۱۴۰۲ باید ۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت میکردیم که با تلاش صورت گرفته، با افزایش منابع حدود هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم و همین عامل باعث شد بتوانیم بیشتر از سقف تعهد در سال گذشته تهسلات پرداخت کنیم.
وی میزان کل تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته را حدود ۵۳۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۲۷۰ هزار فقره اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات در حوزه تسهیلات کارگشایی بوده است که حوزههای درمانی و جهیزیه و سایر امورات کارگشایی در این طبقه بندی قرار می گیرد. بیشترین میزان پرداخت تسهیلات ۳۷۵۶ میلیارد تومان به تعداد ۲۱۵ هزار و ۸۰۶ فقره در سرفصل تسهیلات کارگشایی پرداخت شد و رتبه دوم تسهیلات مربوط به تسهیلات اشتغال است.
عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از ابتدای فعالیت صندوق تا سال گذشته کل تسهیلات پرداخت شده بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به تعداد دو میلیون و ۲۵۰ هزار فقره است. همچنان بیشترین میزان تسهیلات پرداخت شده در حوزه کارگشایی با ۱۳ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان به تعداد یک میلیون و ۸۰۶ هزار فقره است.
انتهای پیام