به گزارش خبرگزاری مجله آرونو، این شبها سریالی به نام «مشاور» روی آنتن شبکه دو است که به دور از هیاهو و شلوغی زندگی سریع و ماشینی امروز، دل به دریای مشکلات مختلف جامعه امروز، بهویژه مسائل مربوط به ازدواج و طلاق و اختلافات خانوادگی زده است.
مشاور این سریال «فرهاد قائمیان» است که در لباس یک روحانی در اتاقی در یک مسجد نشسته و پذیرای افراد و زوجهایی است که هر کدام مشکل خاص خود را دارند و برای حل و فصلشان به مشاور مراجعه میکنند و بر همین اساس انتخاب شخص سید روحانی به عنوان نقش اول مشاور، آن هم در حجرهای در فضای معنوی یک مسجد دلنشین، به نظر حکایت از انتخاب درست کارگردان دارد.
انتخابی که هر بار خانوادهای را به بهانه یک مشاوره گرفتن هم که شده است، راهی مسجد و برخورد با مشاور روحانی کند تا علاوه بر توصیه و نسخه گرفتن، نمازی هم به جماعت بخواند و از این فضای دلنشین بهره ببرد.
سریال در عین سادگی و دور از هیاهو، مملو از نمایش مشکلات و معضلات ریز و درشتی است که در هر قسمت مطرح میشود و هر کدام نسخه مختص به خود را برای گرهگشایی دریافت میکنند.
یکی برگه دروغین آزمایشگاه برای نشان دادن اینکه سرطان دارد درست کرده و دیگری پدری است که فرزندش را به حال خود رها کرده و برای تربیت و آرامش او اقدامی نکرده و مادر هم همچون همان پدر، بیتفاوتی را پیشه کرده است.
دختر دبیرستانی که پدرش به دلایل مالی در زندان است و برای پول درآوردن به تبلیغات با پوشش زننده اینستاگرامی روی آورده است و دبیر فیزیک او با رفتن نزد مشاور این چالش را حل میکند، خانوادهای دیگر زنی را نشان میدهد که همهچیز برایش فراهم است، اما همسری دارد که با او حرف نمیزند و همین سکوت موجب اشکالات و اختلافاتی شده که تا مرحله جدایی و متارکه هم رسیده است و دیگری که به خاطر قیاسهای اشتباه خانواده همسر، دلش شکسته و درخواست طلاق داده است.
شکست آدمها را بزرگ میکند، شریک زندگی به غیرت نیاز دارد، همدلی اصل اول زندگی مشترک است، فراموشی گذشته بزرگترین عامل سقوط انسانها، ابراز علاقه به کلام تنها نیست و آدابی دارد و حرفهایی شنیدم که دلم شکست؛ تکدیالوگهای خوب این سریال ۳۰ قسمتی است که به نوعی آموزش و مشاوره دادن را به مخاطب را هدف گرفتهاند.
این مجموعه از داستانهای خانوادگی با رویکرد ارائه راه حل برای زندگی بهتر و در پی گرهگشایی از اختلافات است که در شبکه دو شبکه زندگی، میکوشد با به تصویر کشیدن ریزترین و جزئیترین اتفاقات و رخدادهای خانوادهها به مخاطب امروز نزدیک و نزدیکتر شود و برای ساعتی هم که شده است فکر و ذهنش را از روزمرگیهای پرپیچ و خم روزگار دور کند.
این سریال به نوعی نقش دین در زندگی را پررنگتر نشان میدهد تا ثابت کند گرایش به سبک زندگی دینی و معنوی، حلال بسیاری از مسائل روزمره است و از قضا همین سبک زندگی است که در جامعه امروز کمرنگ شده و به سمت تجملگرایی و دور شدن از آداب و سوم ایرانی و اسلامی رفته است.
مشاور شبکه دو در یک کلام، به دنبال باز کردن کلاف در هم پیچیده زندگیهای امروزی است؛ کلافی که گاهی حتی ارزش کلافه شدن هم نداشته و بهقدری به سادگی باز میشود که خود مشاور هم انگشت بر دهان میماند.
یادداشت از: محمود افشاری خبرنگار مجله آرونو